Team building programi

Programi teambuildinga v organizaciji in izvedbi agencije Maya Team so že neštetokrat dokazali svojo upravičenost. Pred dvanajstimi leti smo tudi mi v agenciji bili mnenja, da je teambuilding lahko klasičen izlet z raftingom ali soteskanjem. Dodaš še piknik in zmaga je tu. Reka Soča je res ena najlepših rek na svetu, vendar za odličen teambuilding žal tudi to ni dovolj.

Začetki intenzivnega izobraževanja na področju teambuildinga

Zato smo se leta 2004 odločili, da se bomo na področju teambuildinga začeli intenzivno izobraževati. Začeli smo obiskovati izobraževalne centre v tujini, največ znanja pa smo prinesli iz Anglije. Rafting, soteskanje, vožnja s kajaki, kolesarjenje in drugi športni programi so ob tem še vedno ostajali naši najbolj prepoznavni aduti. Čeprav smo vložili veliko časa in dodatnih naporov, se nam dolgo časa ni uspelo prebiti med prepoznavne agencije za teambuilding v Sloveniji. Kamor koli smo prišli, smo slišali enako zgodbo. Agencija Maya je strokovnjak za rafting, kolesarjenje, soteskanje in izlete s kajaki. Vse te dejavnosti pa znajo popestriti z odlično zabavo s piknikom, kjer animatorji poskrbijo za nepozabno vzdušje.

Maya ponuja veliko več kot rafting

Zaposleni v agenciji Maya smo bili ob tem spoznanju enotnega mnenja. Sloveniji in svetu moramo sporočiti, da Maya ponuja veliko več kot rafting, soteskanje, vožnjo s kajaki ali kolesarjenje. Ponudba hrane ni samo klasičen piknik z jedmi z žara, temveč odlično sodelujemo z različnimi podjetji za catering, ki pripravijo vrhunsko hrano na različnih zunanjih in notranjih lokacijah po željah naročnika. Tako smo na različnih koncih Slovenije izvedli nekaj odmevnih marketinških akcij. Njihov cilj je bil preprost: razbiti tabu, da je reka Soča edini poligon, kjer agencija Maya lahko uspešno izvaja svoje programe.

Teambuilding ni izlet v neznano

Želeli smo predstaviti, da teambuilding ni izlet v neznano (rafting, soteskanje, kolesarjenje ali izleti s kajaki z zabavnim piknikom), temveč izobraževanje različnih kadrov na področjih komunikacije, organizacije, motivacije in zaupanja znotraj različnih podjetij. Danes lahko rečemo, da so se vsi napori izplačali. Maya Team je postal eden najbolj cenjenih in priznanih organizatorjev programov za teambuilding v Sloveniji. In ne samo to: s pridobljenimi znanji smo uspeli združiti doživetje raftinga in izobraževanje teambuildinga. Reka Soča in druge naravne danosti nam namreč omogočajo izvedbo izkustvenih treningov za različne profile zaposlenih. Desetletne izkušnje iz teambuildinga so nam pomagale, da smo lahko začeli kakovostno izvajati mešanico treh vrst doživetij oziroma programov. Imenujemo jo Power Mix (PM). Gre za izbor detajlov, tehnik in elementov Teambuilding (izobraževalni programi), Teambonding (družabni dogodki) in Incentive (motivacijski programi). Vsi naši programi Power Mix so pri naročnikih naleteli na izjemne odzive. Danes pa nas najbolj veseli, da se naročniki vsak dan bolj zavedajo razlik med programi športnega turizma in izobraževanj s teambuildingom.

2018-04-23T12:11:52+00:00