DMC / Destination Management Company

Osnovne veščine timskega dela

Kratek in zelo dinamičen interaktivni program udeležencem zagotavlja veliko novih znanj in pristopov s področij organizacije, komunikacijskih veščin in vodenja timov. Program lahko izvedemo kjerkoli v Sloveniji, pridemo tudi na sedež vašega podjetja, kar vam dodatno zniža stroške izobraževanja. Priporočamo!

Piranski biseri

Skupino razdelimo v time, ki ob pomoči našega inštruktorja - trenerja odkrivajo piranske bisere in ob tem rešujejo privlačne in zabavne timske naloge. Za zaključek pa piknik na ladji, ki je rezervirana samo za vas. To je odlična izbira za vse, ki si želite team building dogodka na slovenski obali!

Bled in grajske legende

Bled, gorenjski biser, kjer se prepletajo legende in resnične zgodbe iz preteklosti in sodobnega časa, nam je omogočil pripravo vrhunskega team building programa, s katerim razveseljujemo podjetja, organizatorje konferenc in drugih poslovnih dogodkov, ki se odvijajo na Bledu. Udeleženci so nad programom znova in znova navdušeni!

Goriška brda in njihovih TOP 5

Na kolesu ali s kombijem bomo na potepu po Goriških brdih odkrili briških TOP 5 atrakcij. Dodatno vrednost programu dodajo timski izzivi, degustacije in ogledi, ki so narejeni po meri briškega človeka. Program je izjemna izkušnja in doživetje, ki vas bo zagotovo navdušila. Vse skupaj bomo zaključili z izjemno prezentacijo na prestižni lokaciji.

S kolesom ob Muri

Program je preprosto odlična izbira, ki prinaša veliko simpatičnih presenečenj, skritih kotičkov, timskega dela in prekmurskih kulinaričnih užitkov. Je kombinacija kolesarjenja, reševanja timskih izzivov in nalog ter spoznavanja Prekmurja in njegove bogate kulturne dediščine.

Po poteh soške fronte

Program je bil izbran za najboljši doživljajski dogodek na konferenci Event management 2010. Odlična zgodba, kjer se timsko delo prepleta z zgodovino in športnimi timskimi izzivi. Če želite program z visoko dodano vrednostjo, ne oklevajte. Priporočamo!

Poslovni triatlon v dolini reke Soče

Poslovni triatlon zato, ker v Posočju združimo za človeka tri pomembna področja: izobraževanje, druženje in kulinariko. Je kombinacija strokovnega in zabavnega teambuilding programa s prepletanjem timskih izzivov, športnih dejavnosti, naravnih lepot in kulinaričnih dobrot. To je prav gotovo vaša najboljša izbira, kjer za vaš denar dobite največ.

Timsko preživetje v naravi

Program preživetja je najboljša rešitev za vsa podjetja, ki si želijo utrditi timske vezi in hkrati preveriti prag vzdržljivosti sodelavcev. Program traja dva dni na različnih lokacijah v Sloveniji.

TEAM BUILDING IZOBRAŽEVANJA

Komu koristijo in zakaj?

Na svetu ne obstaja podjetje, ki ne potrebuje team building programov. Obstajajo pa podjetja, ki mislijo, da team building programov ne potrebujejo. No, ja takšna podjetja na trgu običajno prav dolgo ne zdržijo. Prav vsako podjetje bi moralo izvesti vsaj en team building dogodek na leto. Optimalna sta dva team building dogodka v letu. Razlog se skriva v rezultatih, ki jih dajejo dobri in kvaltetni team building programi. V podjetjih, kjer redno izvajajo team building programe, vlada pozitivno vzdušje med zaposlenimi, to pa je ključni uspeh, da zaposleni hodijo z veseljem v službo. Ko imate v službi ljudi, ki pridejo v službo z veseljem so pripravljeni na to, da dajo od sebe več kot nekdo, ki se že zjutraj zgrozi ob misli, da mora ponovno v službo med ljudi, ki jih komaj gleda ali pa se med njimi ne počuti dobro. To je samo eden izmed mnogih razlogov zakaj je team building potrebno izvesti vsaj enkrat na leto v kolikor imate resen namen poslovati še dolgo v prihodnosti.

Team building dogodki koristijo prav vsem. Ni ga junaka, ki ne bi v dobrem in kvalitetnem team buildingu spoznal prednosti, ki mu jih prinaša delo v zdravem timskem okolju. Ker na team building dogodkih vsi udeleženci delujejo v okolju, ki ga ne poznajo, se odzivajo naravno. Tu ni prostora za skrivalnice, zato maske hitro padejo. To pa je tisto kar iščemo in rabimo v zdravem poslovnem okolju. Da smo eden do drugega iskreni in pošteni. Da se spoštujemo. Ko vemo kaj koga muči, ko vemo kaj je komu všeč in kaj ne, šele takrat mu lahko pomagamo, svetujemo in ga vzpodbujamo na poti k novim zmagam. Tudi to so velike koristi, ki jih spoznavamo in se o njih učimo na dobrih in kvalitetnih team building programih.

Lahko bi pisali še o veliko dodatnih pozitivnih učinkih, ki jih team building prinaša, vendar vemo, da je bolje, da vse to preizkusite in doživite v živo. Za rezervacije in dodatne informacije nam pišite na borut@maya.si.