DMC / Destination Management Company

Bohinjski geocaching

Bohinj z celotno okolico nam ponuja enkraten športno-družabni teambuilding program, ki spodbuja timsko delo in ustvarjalnost udeležencev. Pričakujte veliko akcije, smeha in zabave. Za konec pa še odličen piknik.

GRAND PRIX DIRKA

Grand Prix dirka je idealna priložnost, da se s sodelavci pomerite na poligonu, kjer bo o zmagovalcu odločal seštevek točk v treh različnih kategorijah. Strokovna žirija bo ocenila vaše formule in najboljšim prižgala luč za nastop v super finalu. Program je pisan na kožo ljubiteljem adrenalina in vsem, ki radi med seboj tekmujejo in se ob tem še naizmerno zabavajo.

Rafting s piknikom

Rafting je priljubljen družabni team building program, ki zahteva usklajeno delo celotnega tima. V kombinaciji s piknikom, košarko, nogometom, badmintonom... preprosto ne morete zgrešiti. Za vse to imamo svojo lokacijo tik ob reki Soči. Dobrodošli!

Mini rafting, kolesarjenje in piknik

Mini rafting v kombinaciji s kolesarjenjem je izjemna izkušnja za vse, ki imate radi naravo in vodo. Za razliko od klasičnega raftinga sedite v mini raftu sami s sodelavci, vodniki pa vas spremljajo in varujejo kar iz kajakov. Programu smo dodali naloge, ki pospešujejo komunikacijske in organizacijske veščine posameznikov ter krepijo medsebojno zaupanje.

Nora olimpijada

Teambuilding nore olimpijade je odlična poslovna zabava in sprostitev od vsakodnevnih naporov. V kombinaciji s piknikom je to zadetek v polno.

Vohunske spletke

Vpište se na vohunsko akademijo in postanite nepogrešljiv del slovenske protiteroristične celice. Vam bo uspelo preprečit teroristični napad na slovenskega predsednika? Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Vohunske spletke, še nikoli niso bile tako zanimive.

Gigantska piramida

Odlična dopolnitev konferenci, seminarju ali pikniku. Razdelili vas bomo v tri projektne skupine, vsaka bo morala natančno izponiti svojo nalogo, da bomo lahko skupaj prišli do končnega rezultata. Program je zabaven in atraktiven, poleg tega pa nam pokaže, kako pomemben je slehrni član tima za dosego zastavljenega cilja.

Dobrodelnost riše na obraz nasmehe

Programi dobrodelnosti so lahko samostojni ali v kombinaciji z enim izmed mnogih naših programov. Cilj je vedno enak. Pomagati ljudem, inštitucijam, zavodom... tistim, ki potrebujejo vašo pomoč. Ne malo krat se nam na koncu dogodka zgodi, da nam pritečejo solze sreče. Ko vidiš tiste iskrice v očeh, veš da je za tabo eno veliko dejanje.

Oljke, vino in tartufi - Slovenska istra

Razgibanost slovenske obale nam je omogočila izvedbo programa, ki nas vodi med oljčniki in morjem. Timsko vzdušje bomo gradili ob starih istrskih šegah in običajih; brez istrskih vinarjev in lovcev na tartufe pa tudi ne bo šlo.

Taksi avantura

Dinamičen in atraktiven team building program, ki vas ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo. Team building za velike in male skupine.

Potep po Slovenskem Krasu

Na Slovenskem Krasu se med seboj lepo prepletajo tradicija, vino, kulinarika in izjemne naravne danosti. Program združuje vse našteto, dodatno pa smo ga začinili z nepozabno team building izkušnjo. Skozi program bomo spoznali kraševca in njegovo življenje, obiskali nekaj izjemnih kraških točk ter uživali v kraški hrani in degustaciji domačih vin.

Jadranje, Jadralna regata

Regatna tekma je prava poslastica za vse ljubitelje morja in nepozabnih pustolovščin. Doživetje je odlična priložnost za zbliževanje in utrjevanje vezi med sodelavci in poslovnimi partnerji.

Pirati brez meja

Prelevite se v pirate in zgradite svoje plovilo ter z njim poskušajte osvojiti skrbno varovan zaklad. Se vam bo uspelo prebiti mimo zasede, kjer vas bodo obstreljevali s katapulti? Kreativen in zabaven doživljajski teambuilding program je odlična dopolnitev piknika ali poslovnega dogodka ob morju, reki ali jezeru.

Gigantske družabne igre

Organizirate dogodek za poslovne partnerje ali sodelavce? Vam manjka ideja za popestritev dogodka? Naš nasvet: odlična, preprosta in sproščena zabava z gigantskimi družabnimi igrami. Lahko se družite in igrate naključno ali pa vam uredimo pravi turnir gigantskih iger. Izbira je vaša, organizacija pa naša.

Bobnarska seansa

Ob pomoči naših strokovnjakov in različnih vrst tolkal bomo skupaj z vašimi sodelavci ali poslovnimi partnerji ujeli zmagovalni ritem. Doživite z nami energijo ritma, ki poka po šivih!

Umetnost ne pozna meja

To je sproščen in ustvarjalni poslovni družabni program, kjer se boste prelevili v umetnike brez meja. Vaši največji zavezniki bodo čopič, platno in barve. S pomočjo naših inštruktorjev - slikarjev bomo ustavarili sliko iz več platen, ki bodo tvorila skupno sliko.

Sangria, tri v enem

Uvrstili ste se na svetovno prvenstvo SANGRIA TRI V ENEM, kjer za zmago ne zadostuje samo mešanje pijač. Sangria namreč ni samo navadna pijača. Je svetovno znana blagovna znamka, ki nudi užitek in zabavo ter najboljšim prinaša dobiček. Ste dovolj dobri, da postanete svetovni prvaki? Preverite in se hkrati super zabavajte.

Kulinarični timski izzivi

Kuharske delavnice so odlična priložnost za druženje in timsko sodelovanje. Za vas smo pripravili prav posebne kulinarične izzive. Ste pripravljeni za kuharski recept po naši meri?

10 Božičkovih skrivnosti

Program 10 božičkovih skrivnosti je najboljši način za popoln službeni odklop v veselem decembru. Izjemna avantura se odvija v centru Ljubljane, kjer razdeljeni v božičkove time rešujete strogo varovane božičkove skrivnosti. Katera ekipa bo prva dosegla cilj in Božička rešila iz nerodnega položaja? Izgubil je namreč vsa svoja oblačila in kliče na pomoč.

Curling

Curling je odlična družabna igra podobna kegljanju, le da jo igramo na ledu. Dogajanje na ledu je sicer na videz preprosto, v resnici pa … fantastično in super zabavno! Kar je za mnoge najpomembnejše - ne rabite drsalk, da bi lahko na ledu uživali. Ne zamudite priložnosti za super zabavo na ledu.

ZABAVNI TEAM BUILDING PROGRAMI

Zabavni team building programi oziroma Team bonding programi so v prvi vrsti namenjeni krepitvi medsebojnih odnosov. Glavni cilj, ki ga podjetje želi doseči z organizacijo zabavnih team building programov je ta, da se zaposleni odpočijejo od vsakodnevnih naporov. To je odličen ukrep, za dvig motivacije v delovnem procesu. Zabavni team building program je lahko rafting na Soči, lov za zakladom kjerkoli si zaželite, tu so še različne kreativne zabavne delavnice, kot je izdelava formul s tekmovanjem za poklal Grand Prix, različni kombinirani programi kjer se prepleta več športnih aktivnosti...skrratka zabavni team building programi skoraj da nimajo meja. Le domišliji je potrebno pustiti prosto pot.

Zabavne team building programe je priporočljivo izvesti vsaj enkrat letno. Nič ni narobe, če se zabavni team building program izvede dvakrat ali trikrat na leto. Več časa kot bomo namenili krepitvi odnosov in zaposlenim, več bodo zaposleni vračali. Bolj se bodo trudili, z večjim veseljem bodo hodili na delo. Zabavni team building programi zahteva kvalitetno pripravo in organitacijo dogodka saj je med drugim pomemben tudi element presenečenja s katerim dosežemo waw efekt. Zato je zelo pomembno, da organizacijo za vaš zabavni team building prepustite podjetju, ki se z organizacijo tovrstnih dogodkov ukvarja profesionalno.