FAQ

Da, Kamp Labrca je eden izmed lepših kampov v Posočju, nahaja pa se v neposredni bližini centra Tolmina (700m), tik ob reki Soči. Če želite preživeti mirno noč in se prebuditi v najlepši jutranji pogled na reko Sočo in bližnje hribe, nočitve v kampu Labrca nikakor ne smete izpustiti. Kamp Labrca je idealna izbira za družine in športne navdušence, zato pri nas velja nočni mir med 22.00 in 7.00 uro zjutraj. Dobrodošli!

Tako je, rafting na najlepši reki na svetu je vsekakor aktivnost, ki vas bo navdihnila. Spust po brzicah z lokalnimi, profesionalnimi vodniki in kopanje v smaragdni Soči vas prevzame in poskrbi za ravno pravšnjo dozo adrenalina. Rafting je na voljo vsak dan ob 9.00, 13.00 ali 16.00 uri med 15. marcem in 15. oktobrom. Dobrodošli!

Vsekakor! Canyoning je aktivnost, ki ni za vsakogar. Še posebej ni primerno za ljudi, ki se bojijo višine. Je za prave adrenalinske navdušence! Ob spuščanju čez slapove in skakanju v prelepe tolmune, boste vriskali od navdušenja in veselja! Za piko na i bo poskrbel 27 metrski slap, po katerem vas do polovice spustimo z vrvjo, zadnjih 13 metrov pa vrvi zmanjka. Razburljivo kajne?

Dobra novica, kajak izleta se lahko udeležite četudi ste začetnik! Naši izkušeni vodiči vas bodo popeljali skozi brzice in vas po najboljših močeh naučili, kako ravnati z veslom in loviti tok reke Soče. Za tiste, ki nimate izkušenj priporočimo za začetek Sit on top kajak. Sit on top je lažji za obvladovanje. Vsi ostali pa lahko svojo suverenost preizkusite v klasičnem kajak spustu.

Maya Team je podjetje, ki se z organizacijo Team building programov ukvarja že dve desetletji, za sabo imamo mnogo zadovoljnih naročnikov. Team building programe izvajamo v celotni Sloveniji in zunaj naših meja. Zaradi večletnih izkušenj imamo na izbiro ogromno lokacij s preverjenimi partnerji. Zato nam izbira lokacije za vaš team building program ne predstavlja težav. Dobrodošli!

Agencija Maya team je bila že leta 2006 predstavljena na svetovno znani angleški televiziji BBC Holidays, kot zaupanja vredna agencija. Postavili so nas med šest najboljših destinacij na svetu za aktivne družinske počitnice. Prepričani smo, da je to dovolj zgovoren podatek o kvaliteti storitve naših družinskih aktivnih počitnic. Dobrodošli!