DMC / Destination Management Company

Piranski biseri

Skupino razdelimo v time, ki ob pomoči našega inštruktorja - trenerja odkrivajo piranske bisere in ob tem rešujejo privlačne in zabavne timske naloge. Za zaključek pa piknik na ladji, ki je rezervirana samo za vas. To je odlična izbira za vse, ki si želite team building dogodka na slovenski obali!

Mini rafting, kolesarjenje in piknik

Mini rafting v kombinaciji s kolesarjenjem je izjemna izkušnja za vse, ki imate radi naravo in vodo. Za razliko od klasičnega raftinga sedite v mini raftu sami s sodelavci, vodniki pa vas spremljajo in varujejo kar iz kajakov. Programu smo dodali naloge, ki pospešujejo komunikacijske in organizacijske veščine posameznikov ter krepijo medsebojno zaupanje.

Dobrodelnost riše na obraz nasmehe

Programi dobrodelnosti so lahko samostojni ali v kombinaciji z enim izmed mnogih naših programov. Cilj je vedno enak. Pomagati ljudem, inštitucijam, zavodom... tistim, ki potrebujejo vašo pomoč. Ne malo krat se nam na koncu dogodka zgodi, da nam pritečejo solze sreče. Ko vidiš tiste iskrice v očeh, veš da je za tabo eno veliko dejanje.

Gigantska piramida

Odlična dopolnitev konferenci, seminarju ali pikniku. Razdelili vas bomo v tri projektne skupine, vsaka bo morala natančno izponiti svojo nalogo, da bomo lahko skupaj prišli do končnega rezultata. Program je zabaven in atraktiven, poleg tega pa nam pokaže, kako pomemben je slehrni član tima za dosego zastavljenega cilja.

Zimska nora olimpijada

Ne samo najbolj nora, tudi najbolj smešna in zabavna je naša zimska olimpijada. Ne glede na lokacijo izvedbe dogodka imamo za vas pripravljenih več deset različnih in simpatičnih izzivov, kjer se boste nasmejali in naužili svežega zraka. Olimpijada je odlična dopolnitev različnih seminarjev ali drugih poslovnih dogodkov lahko pa je tudi odličen samostojen program.

Taksi avantura

Dinamičen in atraktiven team building program, ki vas ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo. Team building za velike in male skupine.

Umetnost ne pozna meja

To je sproščen in ustvarjalni poslovni družabni program, kjer se boste prelevili v umetnike brez meja. Vaši največji zavezniki bodo čopič, platno in barve. S pomočjo naših inštruktorjev - slikarjev bomo ustavarili sliko iz več platen, ki bodo tvorila skupno sliko.

Bobnarska seansa

Ob pomoči naših strokovnjakov in različnih vrst tolkal bomo skupaj z vašimi sodelavci ali poslovnimi partnerji ujeli zmagovalni ritem. Doživite z nami energijo ritma, ki poka po šivih!

Rafting s piknikom

Rafting je priljubljen družabni team building program, ki zahteva usklajeno delo celotnega tima. V kombinaciji s piknikom, košarko, nogometom, badmintonom... preprosto ne morete zgrešiti. Za vse to imamo svojo lokacijo tik ob reki Soči. Dobrodošli!

Nora olimpijada

Teambuilding nore olimpijade je odlična poslovna zabava in sprostitev od vsakodnevnih naporov. V kombinaciji s piknikom je to zadetek v polno.

GRAND PRIX DIRKA

Grand Prix dirka je idealna priložnost, da se s sodelavci pomerite na poligonu, kjer bo o zmagovalcu odločal seštevek točk v treh različnih kategorijah. Strokovna žirija bo ocenila vaše formule in najboljšim prižgala luč za nastop v super finalu. Program je pisan na kožo ljubiteljem adrenalina in vsem, ki radi med seboj tekmujejo in se ob tem še naizmerno zabavajo.

Bled in grajske legende

Bled, gorenjski biser, kjer se prepletajo legende in resnične zgodbe iz preteklosti in sodobnega časa, nam je omogočil pripravo vrhunskega team building programa, s katerim razveseljujemo podjetja, organizatorje konferenc in drugih poslovnih dogodkov, ki se odvijajo na Bledu. Udeleženci so nad programom znova in znova navdušeni!

Goriška brda in njihovih TOP 5

Na kolesu ali s kombijem bomo na potepu po Goriških brdih odkrili briških TOP 5 atrakcij. Dodatno vrednost programu dodajo timski izzivi, degustacije in ogledi, ki so narejeni po meri briškega človeka. Program je izjemna izkušnja in doživetje, ki vas bo zagotovo navdušila. Vse skupaj bomo zaključili z izjemno prezentacijo na prestižni lokaciji.

S kolesom ob Muri

Program je preprosto odlična izbira, ki prinaša veliko simpatičnih presenečenj, skritih kotičkov, timskega dela in prekmurskih kulinaričnih užitkov. Je kombinacija kolesarjenja, reševanja timskih izzivov in nalog ter spoznavanja Prekmurja in njegove bogate kulturne dediščine.

Potep po Slovenskem Krasu

Na Slovenskem Krasu se med seboj lepo prepletajo tradicija, vino, kulinarika in izjemne naravne danosti. Program združuje vse našteto, dodatno pa smo ga začinili z nepozabno team building izkušnjo. Skozi program bomo spoznali kraševca in njegovo življenje, obiskali nekaj izjemnih kraških točk ter uživali v kraški hrani in degustaciji domačih vin.

Oljke, vino in tartufi - Slovenska istra

Razgibanost slovenske obale nam je omogočila izvedbo programa, ki nas vodi med oljčniki in morjem. Timsko vzdušje bomo gradili ob starih istrskih šegah in običajih; brez istrskih vinarjev in lovcev na tartufe pa tudi ne bo šlo.

Po poteh soške fronte

Program je bil izbran za najboljši doživljajski dogodek na konferenci Event management 2010. Odlična zgodba, kjer se timsko delo prepleta z zgodovino in športnimi timskimi izzivi. Če želite program z visoko dodano vrednostjo, ne oklevajte. Priporočamo!

Poslovni triatlon v dolini reke Soče

Poslovni triatlon zato, ker v Posočju združimo za človeka tri pomembna področja: izobraževanje, druženje in kulinariko. Je kombinacija strokovnega in zabavnega teambuilding programa s prepletanjem timskih izzivov, športnih dejavnosti, naravnih lepot in kulinaričnih dobrot. To je prav gotovo vaša najboljša izbira, kjer za vaš denar dobite največ.

Timsko preživetje v naravi

Program preživetja je najboljša rešitev za vsa podjetja, ki si želijo utrditi timske vezi in hkrati preveriti prag vzdržljivosti sodelavcev. Program traja dva dni na različnih lokacijah v Sloveniji.

Bohinjski geocaching

Bohinj z celotno okolico nam ponuja enkraten športno-družabni teambuilding program, ki spodbuja timsko delo in ustvarjalnost udeležencev. Pričakujte veliko akcije, smeha in zabave. Za konec pa še odličen piknik.

Vohunske spletke

Vpište se na vohunsko akademijo in postanite nepogrešljiv del slovenske protiteroristične celice. Vam bo uspelo preprečit teroristični napad na slovenskega predsednika? Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Vohunske spletke, še nikoli niso bile tako zanimive.

Jadranje, Jadralna regata

Regatna tekma je prava poslastica za vse ljubitelje morja in nepozabnih pustolovščin. Doživetje je odlična priložnost za zbliževanje in utrjevanje vezi med sodelavci in poslovnimi partnerji.

Pirati brez meja

Prelevite se v pirate in zgradite svoje plovilo ter z njim poskušajte osvojiti skrbno varovan zaklad. Se vam bo uspelo prebiti mimo zasede, kjer vas bodo obstreljevali s katapulti? Kreativen in zabaven doživljajski teambuilding program je odlična dopolnitev piknika ali poslovnega dogodka ob morju, reki ali jezeru.

10 Božičkovih skrivnosti

Program 10 božičkovih skrivnosti je najboljši način za popoln službeni odklop v veselem decembru. Izjemna avantura se odvija v centru Ljubljane, kjer razdeljeni v božičkove time rešujete strogo varovane božičkove skrivnosti. Katera ekipa bo prva dosegla cilj in Božička rešila iz nerodnega položaja? Izgubil je namreč vsa svoja oblačila in kliče na pomoč.

TEAM BUILDING NA PROSTEM

Team building na morju, ob reki ali na gozdni jasi?

Za dober team building program je zelo pomembna pravilna izbira lokacije. Največkrat je team building sestavljen iz treh delov. Dopoldanski del s team building programom, popoldanski del s piknikom in zabavnimi igrami ter večerni del z zabavo. Pri organizaciji in izbiri lokacije je pomembno, da prvo vemo kaj vse bi radi na team building programu počeli, kaj bi radi doživeli in kakšen je cilj, ki ga želimo s team building programom doseči. Šele, ko si odgovorimo na vsa ta vprašanja smo pripravljeni na izbiro team building lokacije. Velika prednost naše agencije je v tem, da se z organizacijo poslovnih dogodkov, team building in team bonding programov ukvarjamo že od leta 1998. To pomeni, da poznamo ogromno različnih lokacij v Sloveniji in tujini, da imamo veliko dobrih poslovnih partnerjev, zato lahko vedno dobro svetujemo, kje izvesti team building program, ki ustreza kriterijem naših naročnikov. Da izbiramo dobre lokacije in da izvajamo odlične team building programe potrjuje dejstvo, da z mnogimi slovenskimi in tujimi naročniki sodelujemo več let zapored. Nekateri naročniki so nam zvesti že več kot deset let.