DMC / Destination Management Company

10 Božičkovih skrivnosti

Program 10 božičkovih skrivnosti je najboljši način za popoln službeni odklop v veselem decembru. Izjemna avantura se odvija v centru Ljubljane, kjer razdeljeni v božičkove time rešujete strogo varovane božičkove skrivnosti. Katera ekipa bo prva dosegla cilj in Božička rešila iz nerodnega položaja? Izgubil je namreč vsa svoja oblačila in kliče na pomoč.

Sangria, tri v enem

Uvrstili ste se na svetovno prvenstvo SANGRIA TRI V ENEM, kjer za zmago ne zadostuje samo mešanje pijač. Sangria namreč ni samo navadna pijača. Je svetovno znana blagovna znamka, ki nudi užitek in zabavo ter najboljšim prinaša dobiček. Ste dovolj dobri, da postanete svetovni prvaki? Preverite in se hkrati super zabavajte.

Taksi avantura

Dinamičen in atraktiven team building program, ki vas ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo. Team building za velike in male skupine.

Curling

Curling je odlična družabna igra podobna kegljanju, le da jo igramo na ledu. Dogajanje na ledu je sicer na videz preprosto, v resnici pa … fantastično in super zabavno! Kar je za mnoge najpomembnejše - ne rabite drsalk, da bi lahko na ledu uživali. Ne zamudite priložnosti za super zabavo na ledu.

Vohunske spletke

Vpište se na vohunsko akademijo in postanite nepogrešljiv del slovenske protiteroristične celice. Vam bo uspelo preprečit teroristični napad na slovenskega predsednika? Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Vohunske spletke, še nikoli niso bile tako zanimive.

Bobnarska seansa

Ob pomoči naših strokovnjakov in različnih vrst tolkal bomo skupaj z vašimi sodelavci ali poslovnimi partnerji ujeli zmagovalni ritem. Doživite z nami energijo ritma, ki poka po šivih!

Umetnost ne pozna meja

To je sproščen in ustvarjalni poslovni družabni program, kjer se boste prelevili v umetnike brez meja. Vaši največji zavezniki bodo čopič, platno in barve. S pomočjo naših inštruktorjev - slikarjev bomo ustavarili sliko iz več platen, ki bodo tvorila skupno sliko.

Gigantske družabne igre

Organizirate dogodek za poslovne partnerje ali sodelavce? Vam manjka ideja za popestritev dogodka? Naš nasvet: odlična, preprosta in sproščena zabava z gigantskimi družabnimi igrami. Lahko se družite in igrate naključno ali pa vam uredimo pravi turnir gigantskih iger. Izbira je vaša, organizacija pa naša.

Gigantska piramida

Odlična dopolnitev konferenci, seminarju ali pikniku. Razdelili vas bomo v tri projektne skupine, vsaka bo morala natančno izponiti svojo nalogo, da bomo lahko skupaj prišli do končnega rezultata. Program je zabaven in atraktiven, poleg tega pa nam pokaže, kako pomemben je slehrni član tima za dosego zastavljenega cilja.

Kulinarični timski izzivi

Kuharske delavnice so odlična priložnost za druženje in timsko sodelovanje. Za vas smo pripravili prav posebne kulinarične izzive. Ste pripravljeni za kuharski recept po naši meri?

PRENOVOLETNI ZABAVNI TEAM BUILDING

Team building je potrebno načrtovati dovolj zgodaj v naprej.

Vsako leto nekje septembra meseca se začne v Sloveniji lov na najboljše lokacije za organizacijo novoletnih zabav, kamor zagotovo sodijo tudi prednovoletni team building programi. Smo ena redkih agencij v Sloveniji, ki vam ponujamo možnost team building zabave na ključ. To pomeni, da za vas  najamemo in uredimo prostor, izvedemo zabavni team building program, poskrbimo za večerjo, glasbo in po želji tudi za prevoz. Vaša edina skrb je ta, da se primerno oblečete in uživate skupaj s sodelavci. Pred tem pa je potrebno biti dovolj hiter, da vam lahko do časa uredimo in rezerviramo željeni termin in lokacijo. Saj veste, kdor prvi pride, prvi žanje. Zato načrtujete vaš Zabavni prenovoletni team building dovolj zgodaj. Ne dovolite, da vam drugi zasedejo vaš termin. Za dodatna vprašanja in želje nam pišite na info@maya.si.