DMC / Destination Management Company

Team building - Bohinjski geocaching

Bohinj z celotno okolico nam ponuja enkraten športno-družabni teambuilding program, ki spodbuja timsko delo in ustvarjalnost udeležencev. Pričakujte veliko akcije, smeha in zabave. Za konec pa še odličen piknik.

Team building - GRAND PRIX DIRKA

Grand Prix dirka je idealna priložnost, da se s sodelavci pomerite na poligonu, kjer bo o zmagovalcu odločal seštevek točk v treh različnih kategorijah. Strokovna žirija bo ocenila vaše formule in najboljšim prižgala luč za nastop v super finalu. Program je pisan na kožo ljubiteljem adrenalina in vsem, ki radi med seboj tekmujejo in se ob tem še naizmerno zabavajo.

Team building -Poslovni triatlon v dolini reke Soče

Poslovni triatlon zato, ker v Posočju združimo za človeka tri pomembna področja: izobraževanje, druženje in kulinariko. Je kombinacija strokovnega in zabavnega teambuilding programa s prepletanjem timskih izzivov, športnih dejavnosti, naravnih lepot in kulinaričnih dobrot. To je prav gotovo vaša najboljša izbira, kjer za vaš denar dobite največ.

Team building - Goriška brda in njihovih TOP 5

Na kolesu ali s kombijem bomo na potepu po Goriških brdih odkrili briških TOP 5 atrakcij. Dodatno vrednost programu dodajo timski izzivi, degustacije in ogledi, ki so narejeni po meri briškega človeka. Program je izjemna izkušnja in doživetje, ki vas bo zagotovo navdušila. Vse skupaj bomo zaključili z izjemno prezentacijo na prestižni lokaciji.

Team building - Piranski biseri

Skupino razdelimo v time, ki ob pomoči našega inštruktorja - trenerja odkrivajo piranske bisere in ob tem rešujejo privlačne in zabavne timske naloge. Za zaključek pa piknik na ladji, ki je rezervirana samo za vas. To je odlična izbira za vse, ki si želite team building dogodka na slovenski obali!

Team building - Rafting s piknikom

Rafting je priljubljen družabni team building program, ki zahteva usklajeno delo celotnega tima. V kombinaciji s piknikom, košarko, nogometom, badmintonom... preprosto ne morete zgrešiti. Za vse to imamo svojo lokacijo tik ob reki Soči. Dobrodošli!

Team building - Bled in grajske legende

Bled, gorenjski biser, kjer se prepletajo legende in resnične zgodbe iz preteklosti in sodobnega časa, nam je omogočil pripravo vrhunskega team building programa, s katerim razveseljujemo podjetja, organizatorje konferenc in drugih poslovnih dogodkov, ki se odvijajo na Bledu. Udeleženci so nad programom znova in znova navdušeni!

Team building - Po poteh soške fronte

Program je bil izbran za najboljši doživljajski dogodek na konferenci Event management 2010. Odlična zgodba, kjer se timsko delo prepleta z zgodovino in športnimi timskimi izzivi. Če želite program z visoko dodano vrednostjo, ne oklevajte. Priporočamo!

Team building - Mini rafting, kolesarjenje in piknik

Mini rafting v kombinaciji s kolesarjenjem je izjemna izkušnja za vse, ki imate radi naravo in vodo. Za razliko od klasičnega raftinga sedite v mini raftu sami s sodelavci, vodniki pa vas spremljajo in varujejo kar iz kajakov. Programu smo dodali naloge, ki pospešujejo komunikacijske in organizacijske veščine posameznikov ter krepijo medsebojno zaupanje.

Team building - Timsko preživetje v naravi

Program preživetja je najboljša rešitev za vsa podjetja, ki si želijo utrditi timske vezi in hkrati preveriti prag vzdržljivosti sodelavcev. Program traja dva dni na različnih lokacijah v Sloveniji.

Team building - Poletna nora olimpijada

Teambuilding poletne nore olimpijade je odlična poslovna zabava in sprostitev od vsakodnevnih naporov. V kombinaciji s piknikom je to zadetek v polno.

Teambuilding - Vohunske spletke

Vpište se na vohunsko akademijo in postanite nepogrešljiv del slovenske protiteroristične celice. Vam bo uspelo preprečit teroristični napad na slovenskega predsednika? Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Vohunske spletke, še nikoli niso bile tako zanimive.

Team building - Gigantska piramida

Odlična dopolnitev konferenci, seminarju ali pikniku. Razdelili vas bomo v tri projektne skupine, vsaka bo morala natančno izponiti svojo nalogo, da bomo lahko skupaj prišli do končnega rezultata. Program je zabaven in atraktiven, poleg tega pa nam pokaže, kako pomemben je slehrni član tima za dosego zastavljenega cilja.

Team building - Dobrodelnost riše na obraz nasmehe

Programi dobrodelnosti so lahko samostojni ali v kombinaciji z enim izmed mnogih naših programov. Cilj je vedno enak. Pomagati ljudem, inštitucijam, zavodom... tistim, ki potrebujejo vašo pomoč. Ne malo krat se nam na koncu dogodka zgodi, da nam pritečejo solze sreče. Ko vidiš tiste iskrice v očeh, veš da je za tabo eno veliko dejanje.

Team building - Oljke, vino in tartufi - Slovenska istra

Razgibanost slovenske obale nam je omogočila izvedbo programa, ki nas vodi med oljčniki in morjem. Timsko vzdušje bomo gradili ob starih istrskih šegah in običajih; brez istrskih vinarjev in lovcev na tartufe pa tudi ne bo šlo.

Teambuilding - Taksi avantura

Dinamičen in atraktiven team building program, ki vas ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo. Team building za velike in male skupine.

Team building - Potep po Slovenskem Krasu

Na Slovenskem Krasu se med seboj lepo prepletajo tradicija, vino, kulinarika in izjemne naravne danosti. Program združuje vse našteto, dodatno pa smo ga začinili z nepozabno team building izkušnjo. Skozi program bomo spoznali kraševca in njegovo življenje, obiskali nekaj izjemnih kraških točk ter uživali v kraški hrani in degustaciji domačih vin.

Team building - Jadranje, Jadralna regata

Regatna tekma je prava poslastica za vse ljubitelje morja in nepozabnih pustolovščin. Doživetje je odlična priložnost za zbliževanje in utrjevanje vezi med sodelavci in poslovnimi partnerji.

Team building - S kolesom ob Muri

Program je preprosto odlična izbira, ki prinaša veliko simpatičnih presenečenj, skritih kotičkov, timskega dela in prekmurskih kulinaričnih užitkov. Je kombinacija kolesarjenja, reševanja timskih izzivov in nalog ter spoznavanja Prekmurja in njegove bogate kulturne dediščine.

Team building -Pirati brez meja

Prelevite se v pirate in zgradite svoje plovilo ter z njim poskušajte osvojiti skrbno varovan zaklad. Se vam bo uspelo prebiti mimo zasede, kjer vas bodo obstreljevali s katapulti? Kreativen in zabaven doživljajski teambuilding program je odlična dopolnitev piknika ali poslovnega dogodka ob morju, reki ali jezeru.

Team building - Gigantske družabne igre

Organizirate dogodek za poslovne partnerje ali sodelavce? Vam manjka ideja za popestritev dogodka? Naš nasvet: odlična, preprosta in sproščena zabava z gigantskimi družabnimi igrami. Lahko se družite in igrate naključno ali pa vam uredimo pravi turnir gigantskih iger. Izbira je vaša, organizacija pa naša.

Team building - Bobnarska seansa

Ob pomoči naših strokovnjakov in različnih vrst tolkal bomo skupaj z vašimi sodelavci ali poslovnimi partnerji ujeli zmagovalni ritem. Doživite z nami energijo ritma, ki poka po šivih!

Team building - Osnovne veščine timskega dela

Kratek in zelo dinamičen interaktivni program udeležencem zagotavlja veliko novih znanj in pristopov s področij organizacije, komunikacijskih veščin in vodenja timov. Program lahko izvedemo kjerkoli v Sloveniji, pridemo tudi na sedež vašega podjetja, kar vam dodatno zniža stroške izobraževanja. Priporočamo!

Team building - Umetnost ne pozna meja

To je sproščen in ustvarjalni poslovni družabni program, kjer se boste prelevili v umetnike brez meja. Vaši največji zavezniki bodo čopič, platno in barve. S pomočjo naših inštruktorjev - slikarjev bomo ustavarili sliko iz več platen, ki bodo tvorila skupno sliko.

Teambuilding - Sangria, tri v enem

Uvrstili ste se na svetovno prvenstvo SANGRIA TRI V ENEM, kjer za zmago ne zadostuje samo mešanje pijač. Sangria namreč ni samo navadna pijača. Je svetovno znana blagovna znamka, ki nudi užitek in zabavo ter najboljšim prinaša dobiček. Ste dovolj dobri, da postanete svetovni prvaki? Preverite in se hkrati super zabavajte.

Kulinarični timski izzivi

Kuharske delavnice so odlična priložnost za druženje in timsko sodelovanje. Za vas smo pripravili prav posebne kulinarične izzive. Ste pripravljeni za kuharski recept po naši meri?

Teambuilding - 10 Božičkovih skrivnosti

Program 10 božičkovih skrivnosti je najboljši način za popoln službeni odklop v veselem decembru. Izjemna avantura se odvija v centru Ljubljane, kjer razdeljeni v božičkove time rešujete strogo varovane božičkove skrivnosti. Katera ekipa bo prva dosegla cilj in Božička rešila iz nerodnega položaja? Izgubil je namreč vsa svoja oblačila in kliče na pomoč.

Team building - Curling

Curling je odlična družabna igra podobna kegljanju, le da jo igramo na ledu. Dogajanje na ledu je sicer na videz preprosto, v resnici pa … fantastično in super zabavno! Kar je za mnoge najpomembnejše - ne rabite drsalk, da bi lahko na ledu uživali. Ne zamudite priložnosti za super zabavo na ledu.

Team building - Zimska nora olimpijada

Ne samo najbolj nora, tudi najbolj smešna in zabavna je naša zimska olimpijada. Ne glede na lokacijo izvedbe dogodka imamo za vas pripravljenih več deset različnih in simpatičnih izzivov, kjer se boste nasmejali in naužili svežega zraka. Olimpijada je odlična dopolnitev različnih seminarjev ali drugih poslovnih dogodkov lahko pa je tudi odličen samostojen program.

TEAM BUILDING PO VAŠI MERI

Team building programi se med seboj močno razlikujejo in so veliko več kot le druženje in zabava med sodelavci ali poslovnimi partnerji.