DMC / Destination Management Company

Gigantska piramida

Odlična dopolnitev konferenci, seminarju ali pikniku. Razdelili vas bomo v tri projektne skupine, vsaka bo morala natančno izponiti svojo nalogo, da bomo lahko skupaj prišli do končnega rezultata. Program je zabaven in atraktiven, poleg tega pa nam pokaže, kako pomemben je slehrni član tima za dosego zastavljenega cilja.

Dobrodelnost riše na obraz nasmehe

Programi dobrodelnosti so lahko samostojni ali v kombinaciji z enim izmed mnogih naših programov. Cilj je vedno enak. Pomagati ljudem, inštitucijam, zavodom... tistim, ki potrebujejo vašo pomoč. Ne malo krat se nam na koncu dogodka zgodi, da nam pritečejo solze sreče. Ko vidiš tiste iskrice v očeh, veš da je za tabo eno veliko dejanje.

Bobnarska seansa

Ob pomoči naših strokovnjakov in različnih vrst tolkal bomo skupaj z vašimi sodelavci ali poslovnimi partnerji ujeli zmagovalni ritem. Doživite z nami energijo ritma, ki poka po šivih!

Osnovne veščine timskega dela

Kratek in zelo dinamičen interaktivni program udeležencem zagotavlja veliko novih znanj in pristopov s področij organizacije, komunikacijskih veščin in vodenja timov. Program lahko izvedemo kjerkoli v Sloveniji, pridemo tudi na sedež vašega podjetja, kar vam dodatno zniža stroške izobraževanja. Priporočamo!

Kulinarični timski izzivi

Kuharske delavnice so odlična priložnost za druženje in timsko sodelovanje. Za vas smo pripravili prav posebne kulinarične izzive. Ste pripravljeni za kuharski recept po naši meri?

Sangria, tri v enem

Uvrstili ste se na svetovno prvenstvo SANGRIA TRI V ENEM, kjer za zmago ne zadostuje samo mešanje pijač. Sangria namreč ni samo navadna pijača. Je svetovno znana blagovna znamka, ki nudi užitek in zabavo ter najboljšim prinaša dobiček. Ste dovolj dobri, da postanete svetovni prvaki? Preverite in se hkrati super zabavajte.

Curling

Curling je odlična družabna igra podobna kegljanju, le da jo igramo na ledu. Dogajanje na ledu je sicer na videz preprosto, v resnici pa … fantastično in super zabavno! Kar je za mnoge najpomembnejše - ne rabite drsalk, da bi lahko na ledu uživali. Ne zamudite priložnosti za super zabavo na ledu.

10 Božičkovih skrivnosti

Program 10 božičkovih skrivnosti je najboljši način za popoln službeni odklop v veselem decembru. Izjemna avantura se odvija v centru Ljubljane, kjer razdeljeni v božičkove time rešujete strogo varovane božičkove skrivnosti. Katera ekipa bo prva dosegla cilj in Božička rešila iz nerodnega položaja? Izgubil je namreč vsa svoja oblačila in kliče na pomoč.

GRAND PRIX DIRKA

Grand Prix dirka je idealna priložnost, da se s sodelavci pomerite na poligonu, kjer bo o zmagovalcu odločal seštevek točk v treh različnih kategorijah. Strokovna žirija bo ocenila vaše formule in najboljšim prižgala luč za nastop v super finalu. Program je pisan na kožo ljubiteljem adrenalina in vsem, ki radi med seboj tekmujejo in se ob tem še naizmerno zabavajo.

Umetnost ne pozna meja

To je sproščen in ustvarjalni poslovni družabni program, kjer se boste prelevili v umetnike brez meja. Vaši največji zavezniki bodo čopič, platno in barve. S pomočjo naših inštruktorjev - slikarjev bomo ustavarili sliko iz več platen, ki bodo tvorila skupno sliko.

Gigantske družabne igre

Organizirate dogodek za poslovne partnerje ali sodelavce? Vam manjka ideja za popestritev dogodka? Naš nasvet: odlična, preprosta in sproščena zabava z gigantskimi družabnimi igrami. Lahko se družite in igrate naključno ali pa vam uredimo pravi turnir gigantskih iger. Izbira je vaša, organizacija pa naša.

TEAM BUILDING POD STREHO

Team building po rezervnem načrtu - plan B.

Team building programi se običajno načrtujejo kar precej časa v naprej. Tisti najbolj pridni, team building dogodke načrtujejo kar leto ali več v naprej. Pa četudi vaš team building planirate le par mesecev v naprej, ne morete biti prepričani, da bo na dan, ki ga rezervirate vreme takšno kot si ga vsi najbolj želimo. Modro nebo, toplo sonce, rahel piš... V več kot dvajset letnih izkušnjah smo se naučili, da je plan B - opcija za slabo vreme vedno tista, ki mora biti pripravljena v desnem rokavu. Da jo stresemo, če organizacijo team building dogodka ovira vremenska napoved. Tu je nekaj preverjenih team building dogodkov, ki jih lahko izvedemo kadarkoli in kjerkoli. Če vam nobeden izmed predstavljenih team building programov ne ustreza jih imamo še nekaj v rezervi. Pišite nam na info@maya.si. Skupaj bomo našli rešitev, ki vam najbolj ustreza.