Maya Team Tolmin

Agencija Maya team d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1998.

Borut Nikolaš, ustanovitelj in direktor je svoje šolanje in življenje posvetil športnemu in poslovnemu turizmu. Danes je priznan timski moderator, predavatelj v številnih slovenskih in tujih podjetjih, kjer predava na temo komunikacije, organizacije, motivacije in zaupanja znotraj posameznih timov. Večkrat je vabljen na različne kongrese in seminarje v organizaciji Slovenske turistične organizacije in Slovenskega kongresnega urada, kjer je podjetje Maya team predstavljeno kot primer dobre prakse za tuja in domača podjetja. Večkrat je v vlogi svetovalca za nova nastajajoča podjetja v turističnem gospodarstvu. Je rafting in kajak inštruktor, ljubitelj narave, na prvem mestu pa mož in oče trem otrokom.

Mojca Nikolaš Orel, pomočnica direktorja, diplomirana profesorica razrednega pouka. Iz Medvod jo je ljubezen pripeljala v Tolmin. Je žena in mama treh otrok, v podjetju pa zadolžena predvsem za vodenje gostilne Labrca. Skrbi za nabavo in nemoteno delovanje vseh procesov v restavraciji in v kampu.

Redno, pogodbeno in študentsko delo združuje dvaintrideset profesionalno usposobljenih turističnih navdušencev, ki stremijo k popolnosti izvedbe naših storitev.

Sedež agencije je v Tolminu, storitve pa opravljamo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj meja države.

Pri Gospodarski zbornici Slovenije smo registrirani pod številko 828 (Licenca za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev) in pod številko 829 (Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev).

Kongresni urad RS nam je izdal licenco – certifikat D, ki zagotavlja izvedbo poslovnih dogodkov in izobraževanj teambuildinga po najvišjih evropskih standardih.

Leta 2006 je angleška televizijska hiša BBC Holydays z agencijo Maya posnela aktivni vikend paket, ki so ga uvrstili in promovirali med šest najatraktivnejših aktivnih vikend paketov na svetu.

 

Agencijo MAYA team sestavljajo tri različne blagovne znamke:

  • Poslovni turizem: organizacija in izvedba različnih poslovnih programov in dogodkov (izobraževalni programi teambuildinga, družabni poslovni dogodki, delavnice mehkih veščin, motivacijski dogodki ...).
  • Športni turizem: organizacija aktivnih počitnic za družine in posameznike ter enodnevne športne aktivnosti (rafting, mini rafting, kajak, sit on top, SUP, soteskanje, kolesarjenje, pohodništvo).
  • Gostilna Labrca s šotoriščem tik ob reki Soči.