Kdo smo 2018-04-23T13:25:23+00:00
+386 (0) 51 312 972 info@maya.si
DMC / Destination Management Company

Kdo smo

Agencija Maya Team ima sedež v Tolminu, ustanovljena je bila leta 1998, storitve pa opravljamo na območju celotne Slovenije in tudi zunaj meja države.


Pri Gospodarski zbornici Slovenije smo registrirani pod številko 828 (Licenca za opravljanje dejavnosti organiziranja turističnih aranžmajev) in pod številko 829 (Licenca za opravljanje dejavnosti prodaje turističnih aranžmajev).


Kongresni urad RS nam je izdal licenco – certifikat D, ki zagotavlja izvedbo poslovnih dogodkov in izobraževanj teambuildinga po najvišjih evropskih standardih.


Redno, pogodbeno in študentsko delo združuje šestnajst profesionalno usposobljenih inštruktorjev in turističnih navdušencev, ki stremijo k popolnosti izvedbe naših storitev.


Leta 2006 je angleška televizijska hiša BBC Holydays z agencijo Maya posnela aktivni vikend paket, katerega so uvrstili in promovirali med šest najatraktivnejših aktivnih vikend paketov na svetu.


Agencijo MAYA team sestavljajo tri različne blagovne znamke:
  • Timska doživetja: organizacija in izvedba različnih poslovnih programov in dogodkov (izobraževalni programi teambuildinga, družabni poslovni dogodki, delavnice mehkih veščin ...). 
  • Športni turizem: enodnevne športne aktivnosti (rafting, mini rafting, kajak, soteskanje, kolesarjenje, pohodništvo) ter organizacija aktivnih počitnic za družine in posameznike.
  • Športno rekreacijski center Labrca z okrepčevalnico tik ob reki Soči