Bled in grajske legende

Bled in grajske legende

Primeren termin: vse leto

Priporočeno število udeležencev: od 10 do 100

Lokacija: Bled

Trajanje: od 3 do 4 ur (odvisno od naročnikovih želja)

Fokus: druženje, motivacija, organizacija in komunikacija znotraj timov

Priporočamo za: kot dodatek seminarjem, konferencam, različnim poslovnim dogodkom, IT-oddelke, vodstveni kader, manjše poslovne skupine, menedžment, razvojne divizije, marketinške oddelke, prodajne službe

Bled v svojih nedrjih skriva veliko legend in resničnih zgodb iz preteklosti in sodobnega časa. Skozi program bomo izvedeli veliko zanimivosti o skrivnostih potopljenega zvona, grajski tiskarni, pletnarjih, zvonu želja in rojstvu kremne rezine ter še veliko drugih, večini nepoznanih blejskih skrivnosti. Ključno je, da smo program povezali s timskim delom in reševanjem zabavnih nalog, kjer je poudarek na sodelovanju, komunikaciji in zaupanju znotraj timov.

Z združitvijo hoje, kolesarjenja, vožnje s pletno, fotoorientacije in skupinskih izzivov smo dobili program, ki zadovolji potrebe najzahtevnejših gostov. Med različnimi točkami, ki zahtevajo skupinsko reševanje nalog in problemov, pa vas čakajo manjša presenečenja, ki vam bodo pričarala nasmešek na obraz. Na željo naročnika v program lahko vključimo tudi blejske kočijaše.