DMC / Destination Management Company

KAMP LABRCA

Kamp Tolmin - Labrca leži tik ob reki Soči slabih 800 m iz centra Tolmina.

Idealna lokacija za vse, ki iščejo mir in aktivno preživljanje prostega časa. Kamp je del športno rekreacijske centra Labrca, kjer si lahko izposodite različne športne rekvizite, kot so SUP, kajak ali kolo. Lahko se odločite za rafting ali canyoning izlet.

Tu je še Gostilna Labrca, ki je znana po odličnih lokalnih dobrotah, pizzah, burgerjih in jedeh iz žara. V kampu je potrebno upoštevati nočni mir od 23:00 do 7.00. Dobrodošli!

 

 

Gostilna Labrca

Gostilna Labrca je mnogim zelo dobro poznana lokacija, ki je ob obisku Tolmina ne smete izpustiti. Gostom nudimo sveže pripravljene lokalne jedi, burgerje, postrvi in druge jedi iz žara. Poleg osvežilnih hladnih pijač, kave in sladoleda imamo pestro izbiro slovenskih in tujih piv, ravno tako pri nas najdete selekcijo izbranih vrhunskih vin. Dobrodošli na Labrci!

Tolmin

Tolmin je mesto v Republiki Sloveniji in sedež istoimenske občine. Tolmin je mesto na pomolu kjer se srečata reki Soča in Tolminka, ter na stiku Soške in Idrijske doline ter Baške grape. Tolmin je kraj v katerega se zaljubiš. Ko ga obiščeš enkrat se v Tolmin vračaš. Primeren je za enodnevne izlete, za aktivne počitnice ali krajše vikend avanture. Tolmin je kraj ponosnih in veselih domačinov, ki vedno radi priskočijo na pomoč.

Tolminska korita

Tolminska korita so najnižja točka Triglavskega narodnega parka. To je soteska v katero je reka Tolminka skozi miljone let klesala svojo strugo in tako oblikovala Tolminska korita, ki z svojo dih jemajočo lepoto  navdušujejo obiskovalce iz različnih koncev sveta. Tolminska korita v poletni vročini nudijo prijetno svežino. Vodeni izleti skozi Tolminska korita potekajo po krožni poti in trajajo približno dve uri. Tolminska korita dopolnjije tudi soteska reke Zadlaščice, ki je glavni vir pitne vode za Tolmin in bližnjo okolico.

LABRCA Panorama 360°

Oglejte si Športno rekreacijski center Labrca v 360° pogledih. Sprehodite se z miško po ekranu in si oglejte našo restavracijo, sanitarni blok, otroška igrala, rafting center, kamp ali  plažo tik ob reki Soči. izberite med dnevnim in nočnim pogledom. Dobrodošli!

Prvomajske počitnice ob reki Soči: Kamp Labrca

Prvomajski prazniki so idealna priložnost za aktivni oddih v kampu Labrca. Zaradi svoje idilične lokacije tik ob reki Soči je kamp priljubljena točka za vse ljubitelje neokrnjene narave, aktivnega načina življenja, kolesarjenja, pohodništva ali vodnih aktivnosti, kot so raft, kajak ali canyoning (soteskanje). Nudimo tudi možnost izposoje električnih in gorskih koles, mini raftov in kajakov. Vabljeni v kamp Labrca, kjer vam obljubljamo nepozabne in brezskrbne počitnice! 

Kamp Labrca Tolmin skupaj s športno rekreacijskim centrom Maya ponuja urejen prostor za druženje, aktivno preživljanje prostega časa ali počitek ob reki Soči.