DMC / Destination Management Company

Curling

Curling je odlična družabna igra podobna kegljanju, le da jo igramo na ledu. Dogajanje na ledu je sicer na videz preprosto, v resnici pa … fantastično in super zabavno! Kar je za mnoge najpomembnejše - ne rabite drsalk, da bi lahko na ledu uživali. Ne zamudite priložnosti za super zabavo na ledu.

Zimska nora olimpijada

Ne samo najbolj nora, tudi najbolj smešna in zabavna je naša zimska olimpijada. Ne glede na lokacijo izvedbe dogodka imamo za vas pripravljenih več deset različnih in simpatičnih izzivov, kjer se boste nasmejali in naužili svežega zraka. Olimpijada je odlična dopolnitev različnih seminarjev ali drugih poslovnih dogodkov lahko pa je tudi odličen samostojen program.

TEAM BUILDING V ZIMSKI IDILI

Team building programi v zimskem času, še posebej takrat, ko nas zima obdari z debelo snežno odejo so zares posebna timska doživetja. Vse kar je potrebno je to, da se oblečete v primerno topla zimska oblačila.  Zimski Team building programi so največkrat enodnevni dogodki. Organiziramo Noro snežno olimpijado, Krpljanje po snežnih brezpotjih, vozimo se z motornimi sankami in se ob vsem naštetim zares zabavamo. Naš najbolj pristen in unikaten zimski team building program je Pobeg v snežno pravljico. To je program, ki je mešanica dveh različnih Zimskih team building programov. S krplji se odpravimo v ˝divjino˝, kjer postavimo svoje igluje, v njih prespimo, kuhamo in krepimo medsebojne odnose. Za tiste, ki ne bi bili pripravljeni prespati v igluju se vedno najde tudi hotelska soba. Čeprav se nam še ni zgodili, da bi nekdo, ki zgradi svoj iglu na koncu želel prespati v hotelski sobi. Da, zima ima svojo moč in zimski team building programi so že več krat dokazali, da človek zmore veliko več, kot se zdi na prvi pogled. To je tudi eno glavnih sporočil zimskih team building programov. Kjer je volja je pot.