GRAND PRIX DIRKA

GRAND PRIX DIRKA

Primeren termin: marec – oktober

Priporočeno število udeležencev: od 20 do 200

Lokacija: kjer koli (zunaj ali znotraj)

Trajanje: od 3 do 4 ure (odvisno od števila udeležencev)

Fokus: kreativnost, organizacija dela in časa, komunikacijske veščine, planiranje, timsko delo

Priporočamo za: menedžment time, razvojne divizije, marketinške oddelke, prodajne službe, dopolnilo konferencam ali seminarjem...

Udeležence Grand prix dirke bomo razdelili v time, katerim bodo dodeljeni sponzorji in sponzorska sredstva, ki jim bodo na razpolago. Uvrstili se boste na svetovni finale konstruktorjev in tekmovalcev v Formuli 1. Iz priloženih materialov bo potrebno sestaviti formulo, ki bo ustrezno oblikovana, sposobna manevriranja in hkrati biti najhitrejša v konkurenci. Tekmovanje bomo izvedli na zato prirejeni podlagi – malo levo malo desno, vmes pa veliko smeha in zabave. Šofer bo moral skupaj z ekipo skozi zahteven tehnični pregled, kjer bo komisija podelila certifikate vsem formulam, ki bodo dosegle tehnične in varnostne predpise za nastop v velikem finalu..

Dogodek je fantastična izbira za podjetja, ki si želijo novih in atraktivnih izzivov in hkrati na dogodku spodbuditi medsebojno sodelovanje, razvijati organizacijske metode, učvrstiti medsebojne odnose hkrati pa povečati lojalnost zaposlenih.