DMC / Destination Management Company

ZIPLINE - UČJA

NAJVEČJI ZIPLINE PARK V EVROPI!
V slikovitem in neokrnjenem kanjonu reke Učje se skriva posebna doza adrenalina – tja vas vabi eden najatraktivnejših adrenalinski zipline parkov, kjer boste s spusti po jeklenicah zagotovo pospešili srčni utrip. Si upate?

ZIPLINE - KANIN

OBČUTEK LETENJA ZAGOTOVLJEN
Ziplining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi med dvema točkama, ki sta precej oddaljeni druga od druge. V tem primeru je to med 550 in 700 metri. Vodnik vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica oddaljeni postojanki nasproti.

PUSTOLOVSKI PARK SRNICA

ADRENALINSKO DOŽIVETJE ZA NAJMLAJŠE
Želite podariti otroku posebno avanturo in poskrbeti, da mu ob tem malo naraste srčni utrip? Z nami lahko obiščete Pustolovski park Srnica in jim zagotovite posebno nepozabno zabavo v soteski! S pomočjo jeklenice, nameščene ob steni, bodo premagovali skalne pragove, pustolovščina pa bo posebna še posebej zaradi spusta po ziplinu!

SOČA FUN PARK

ODLIČNA DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA
V prijetni senci je med krošnjami dreves nad gladino naše smaragdne lepotice Soče postavljeno 5 prog z 51 različnimi elementi. Vse to je adrenalinska zabava za družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. Za zaključek pa 300 m dolg ZIP-LINE 40 m nad reko Sočo. Rezervirajte sedaj, da vam ne bo žal.

ZIP LINE IN PUSTOLOVSKI PARK

Zipline je v Sloveniji bolj poznan kot spust po jeklenicah s pomočjo plezalnega pasu in posebnega škripca. Zipline izvajamo na dveh različnih lokacijah.. Vsak ima svoje posebnosti ter značilnosti.

Prvi zipline Učja je značilen predvsem po svoji slikoviti panorami. Zipline je sestavljen iz 10 jeklenic, po katerih se spuščamo proti končni točki. Začnemo na najvišji, dvesto metrov visoki jeklenici, pod katero se nam odpre čudovita dolina in kasneje soteska reke Učje. Zipline se nato nadaljuje preko najhitrejših jeklenic proti zadnjim trem, katerih posebnost je to, da so napeljane direktno skozi sotesko Učjo.  

Drugi zipline, ki ga ponujamo je zipline Kanin. Ta slovi predvsem po svojih izjemnih višinah in dolžinah jeklenic. Zipline je sestavljen iz petih jeklenic, prav na vsaki pa boste lahko uživali v čudovitih razgledih na dolino reke Soče.

Celotna aktivnost traja okrog 2 uri. Vso potrebno opremo dobite na izhodišču, potrebna je le primerna športna obutev in oblačila. Aktivnost se v primeru slabega vremena ne izvaja zaradi varnostnih razlogov.

Poleg zipline aktivnosti pa za družine z manjšimi otroci ponujamo tudi pustolovski park.

Pustolovski park je park, ki je sestavljen iz več različnih ovir. Premagovanje ovir tako vključuje različne oblik plezanj, hoje čez različne jeklenice, ter spustov po jeklenici. Kot smo že omenili je pustolovski park povsem primeren tudi za otroke.

Vse aktivnosti so vodene s strokovno usposobljenim osebjem, kar pomeni, da je za varnost maksimalno poskrbljeno.


seznam vseh aktivnosti športnega turizma