DMC / Destination Management Company

ZIPLINE - UČJA

NAJVEČJI ZIPLINE PARK V EVROPI!
V slikovitem in neokrnjenem kanjonu reke Učje se skriva posebna doza adrenalina – tja vas vabi eden najatraktivnejših adrenalinski zipline parkov, kjer boste s spusti po jeklenicah zagotovo pospešili srčni utrip. Si upate?

ZIPLINE - KANIN

OBČUTEK LETENJA ZAGOTOVLJEN
Ziplining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi med dvema točkama, ki sta precej oddaljeni druga od druge. V tem primeru je to med 550 in 700 metri. Vodnik vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica oddaljeni postojanki nasproti.

PUSTOLOVSKI PARK SRNICA

ADRENALINSKO DOŽIVETJE ZA NAJMLAJŠE
Želite podariti otroku posebno avanturo in poskrbeti, da mu ob tem malo naraste srčni utrip? Z nami lahko obiščete Pustolovski park Srnica in jim zagotovite posebno nepozabno zabavo v soteski! S pomočjo jeklenice, nameščene ob steni, bodo premagovali skalne pragove, pustolovščina pa bo posebna še posebej zaradi spusta po ziplinu!

SOČA FUN PARK

ODLIČNA DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA
V prijetni senci je med krošnjami dreves nad gladino naše smaragdne lepotice Soče postavljeno 5 prog z 51 različnimi elementi. Vse to je adrenalinska zabava za družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. Za zaključek pa 300 m dolg ZIP-LINE 40 m nad reko Sočo. Rezervirajte sedaj, da vam ne bo žal.

seznam vseh aktivnosti športnega turizma