DMC / Destination Management Company

KAJAK SIT ON TOP

SUPER ZA ZAČETNIKE
Kajak SIT ON TOP je čoln, ki vsem začetnikom ponuja idealno priložnost za uvod in vpogled v kajakaško življenje. Velika prednost je v tem, da pri tem tipu kajaka sedite zunaj. Niste zaprti v čolnu, kot je to značilno za klasičen kajak. Čolni so izredno stabilni in zelo lepo vodljivi. Pridružite se in uživajte z nami.

KAJAK KLASIK

TOP 3 izbira športnega turizma
Spust s kajakom od Kamnega do Tolmina je primeren tudi za začetnike. Začne se z osnovami sedenja v čolnu in veslanja, nadaljuje pa s spustom po brzicah Soče na odseku I–II. Kljub temu, da ste v lastnem čolnu prepuščeni svoji spretnosti, vas ves čas spremlja vodič, ki skrbi, da bo vaša izkušnja nepozabna.

KAJAK ŠOLA

ODLIČNI INŠTRUKTORJI
Kajak šola je korak v pravo smer, ko se odločite, da je čas, da kajakaštvo postane del vašega življenja. Šola kajaka z agencijo Maya vam ponuja šolo osnovnih kajakaških veščin in različne nadaljevalne programe. Dobrodošli tako začetniki kot tudi vsi, ki že imate iskušnje na divjih vodah. Kajak šolo organiziramo na različnih odsekih na reki Soči.

KAJAK TEČAJ ESKIMSKEGA OBRATA

SVET OBRNITE NA GLAVO
Eskimski obrat je za kajakaše osnova, če si želijo napredka. Omogoča jim razvoj in nadgradnjo tehnike veslanja ter odkrivanje novih in atraktivnih delov različnih rek, kjerkoli po svetu. Z znanjem eskimskega obrata namreč kajakaš pridobi na samozavesti, predvsem pa privarčuje veliko energije saj ni več nepotrebnega plavanja in praznjenja čolna.

seznam vseh aktivnosti športnega turizma