DMC / Destination Management Company

MINI RAFTING: Kamno - Tolmin

ZA PRIJATELJE IN ZALJUBLJENE
Mini rafting je atraktivno in svojevrstno doživetje reke Soče za vse ljubitelje narave in vodnih dogodivščin. Za razliko od običajnega rafta, na mini raftu sedijo le dve do tri osebe. Ob spremstvu vodiča se boste spustili po reki Soči od Kamnega do Tolmina, kjer je tok reke še mirnejši in boste še lažje uživali v čudoviti posoški pokrajini.

MINI RAFTING - celodnevni s piknikom

ODLIČNA KOMBINACIJA
Celodnevni izlet z mini rafti je bil več sezon zapored izbran za najbolj priljubljen družabni dogodek. Rafting v izbrani družbi, po najlepši slovenski reki, z osupljivimi razgledi na okoliško neokrnjeno naravo, na koncu pa še zabaven piknik, je sigurno super ideja za kratek oddih v naravi. Priporočamo!

MINI RAFTING Z MAYA TEAM

Dogodivščina v dvoje ali troje! Mini rafting je prav to. Združuje ravno pravo merico adrenalina in zabave.

Kako poteka mini rafting?

Mini rafting se izvaja v manjšem rafting čolnu, ki je primeren za dve ali tri osebe. V njem ste sami, vodič pa vas vodi in spremlja v kajaku ter vam daje navodila kaj, kam in kako. Mini rafting se izvaja na reki Soči od Kamna do Labrce, na tem odseku pa boste uživali na brzicah zahtevnsoti I-II, na lestvici do VI.

Za mini rafting  potrebujete zgolj svoje kopalke in brisačo. Vso ostalo opremo, ki jo za mini rafting potrebujete priskrbimo mi. Na mini rafting vodenem izletu vas bo spremljal strokovno usposobljen lokalni vodič, ki vas bo ne samo usmerjal ampak vas bo tudi poučil o tem kako je potrebno veslati in kaj storiti v primeru, da se čoln obrne. V ceno imate vključeno tudi zavarovanje odgovornosti ter prevoz na aktivnost.

Za koga je primeren mini rafting?

Mini rafting izlet je primeren za prav vsakega. Če želite na mini rafting izlet odpeljati svojo boljšo polovico vam garantiramo, da se boste med seboj še dodatno povezali, ter ustvarili čudovit spomin na reki Soči. Če se boste mini rafting izleta udeležili s svojo družino in boste nanjo odpeljali svoje otroke bo zabava ravno tako zagotovljena. Na izletu boste iz čolna za mini rafting namreč postavili pravi tobogan! Mini rafting izleta pa se lahko seveda udeležite tudi s prijatelji. Več vas bo, bolj bo zabavno. 

Poleg običajnih Mini rafting izletov pa ponujamo tudi celodnevni Mini rafting izlet s piknikom.

Ta izlet poteka od Kobarida do Labrce, na colju pa poskrbimo za piknik ob Soči, kjer izvedemo tudi različne športne igre in si vzamemo odmor za kopanje.

Mini rafting je prava izbira v kolikor želite reko Sočo spoznati v vsem svoji lepoti.

Gosti se iz izleta vračajo zadovoljni in nasmejani ter se na mini rafting izlete radi vračajo. Zato si rezervacijo zagotovite v naprej.


seznam vseh aktivnosti športnega turizma