DMC / Destination Management Company

RAFTING SOČA KLASIK

TOP 3 IZBIRA ŠPORTNEGA TURIZMA
Doživite rafting na najbolj zanimivem odseku reke Soče, ki je že dolga leta sinonim za avanturistično doživetje in navdušuje obiskovalce z vseh koncev sveta. Pridružite se jim! Profesionalno usposobljeni vodniki, brezhibna oprema in najlepša reka na svetu so vaše jamstvo za fantastično in nepozabno avanturo. Cena v nizki sezoni 65€, v visoki sezoni 70€. Popusti glede na velikost skupine.

RAFTING DRUŽINSKI EASY

IDEALNO ZA OTROKE 4 - 10 let
Rafting na odseku Kamno – Tolmin je zaradi mirnejšega toka Soče odlična izbira za družine, ki želijo aktivno preživeti skupni čas. Družinski rafting na čudoviti reki Soči je primeren za kogar koli, tudi za neplavalce in osebe brez izkušenj. Udeležijo se ga lahko otroci, stari od 4 do 15 let, z njimi pa morajo biti starši ali skrbniki.

RAFTING ZA OSNOVNE ŠOLE: Kamno - Tolmin

ODLIČNA IZBIRA ZA ŠOLSKI IZLET
Učitelji, razveselite učence z nepozabnim enodnevnim šolskim izletom. Izlet v Posočje ne bo samo športno doživetje, dopolnili ga bomo tudi s piknikom in ogledom Tolminskih korit.

RAFTING NA SOČI Z AGENCIJO MAYA TEAM

Za vse adrenalinske in športne navdušence, je rafting na Soči vedno odlična izbira. Primeren je tako za otroke in odrasle.

Kakšen rafting ponujamo: 

  • družinski (EASY SOČA RAFTING)  - namenjen otrokom od 4. leta starosti dalje
  • klasični (KLASIK SOČA RAFTING) - odraslim in otrokom starejšim od 10 let v spremstvu odraslih
  • RAFTING ZA OSNOVNOŠOLCE in/ali DIJAKE

Družinski poteka v spodnjem delu reke Soče, na odseku od Kamnega do Tolmina, kjer so brzice I.-II. stopnje na lestvici od I. do VI. stopnje.

Klasični poteka v zgornjem delu reke Soče to je od slapa Boka do vasi Trnovo ob Soči, kjer pa so brzice III.-IV. stopnje. Predznanje oziroma izkušnje za udeležbo na rafting izletu niso potrebno, obvezno pa je, da znajo vsi udeleženci programa Rafting Klasik po reki Soči dobro plavati. Prav tako je pred udeležbo izleta potrebno vedeti, da je to športna aktivnost, pri kateri vsak izmed udeležencev dobi svoje veslo, s katerim pripomore k ustrezno izpeljani poti celotne ekipe na raftingu.

Kako poteka Soča rafting?

Pred izletom vsi udeleženci dobijo ustrezno opremo za rafting na reki Soči. Oprema vključuje; čelado, rešilni jopič, neoprensko obleko in neoprenske čevlje. Vodiči razdelijo opremo glede na velikost udeležencev na raftingu in tudi njihovo težo.

Ko vsi udeleženci dobijo svojo opremo se odpravimo na pot proti vstopnemu mestu, kamor vas zapeljemo z našimi kombiji. Na štartnemu mestu se vsi preoblečete v opremo. Tako ste vsi pripravljeni na Varnostni protokol, ko vam razložimo in predstavimo vse o pravilih varne plovbe.

Po zaključenem varnostnem protokolu, se podate na nepozabno avanturo.  Med potjo vas čaka tudi kopanje v najlepši reki na svetu - reki Soči. Aktivnost na vodi traja dobro uro in pol, ko prispete do izstopnega mesta pa vas tam že čakajo naši šoferji s kombiji v katerih so vaša suha oblačila. Ko se preoblečete se s kombiji podate nazaj na startno točko v našo bazo na Labrco v Tolmin. 


seznam vseh aktivnosti športnega turizma

Tako je, rafting na najlepši reki na svetu je vsekakor aktivnost, ki vas bo navdihnila. Spust po brzicah z lokalnimi, profesionalnimi vodniki in kopanje v smaragdni Soči vas prevzame in poskrbi za ravno pravšnjo dozo adrenalina. Rafting je na voljo vsak dan ob 9.00, 13.00 ali 16.00 uri med 15. marcem in 15. oktobrom. Dobrodošli!