DMC / Destination Management Company

RAFTING SOČA KLASIK

TOP 3 IZBIRA ŠPORTNEGA TURIZMA
Doživite rafting na najbolj zanimivem odseku reke Soče, ki je že dolga leta sinonim za avanturistično doživetje in navdušuje obiskovalce z vseh koncev sveta. Pridružite se jim! Profesionalno usposobljeni vodniki, brezhibna oprema in najlepša reka na svetu so vaše jamstvo za fantastično in nepozabno avanturo.

RAFTING DRUŽINSKI EASY

IDEALNO ZA OTROKE 4 - 10 let
Rafting na odseku Kamno – Tolmin je zaradi mirnejšega toka Soče odlična izbira za družine, ki želijo aktivno preživeti skupni čas. Družinski rafting na čudoviti reki Soči je primeren za kogar koli, tudi za neplavalce in osebe brez izkušenj. Udeležijo se ga lahko otroci, stari od 4 do 15 let, z njimi pa morajo biti starši ali skrbniki.

RAFTING ZA OSNOVNE ŠOLE: Kamno - Tolmin

ODLIČNA IZBIRA ZA ŠOLSKI IZLET
Učitelji, razveselite učence z nepozabnim enodnevnim šolskim izletom. Izlet v Posočje ne bo samo športno doživetje, dopolnili ga bomo tudi s piknikom in ogledom Tolminskih korit.

SOČA RAFTING Z AGENCIJO MAYA TEAM

Za vse adrenalinske in športne navdušence, je rafting na Soči vedno odlična izbira. Primeren je tako za otroke in odrasle. Pri nas ponujamo možnost izbire med družinskim raftingom (EASY SOČA RAFTING) na reki Soči, ki je namenjen otrokom od 4 leta starosti dalje in KLASIK SOČA RAFTING, ki je namenjen odraslim in otrokom starejšim od 10 let v spremstvu odraslih. Nismo pa pozabili niti na RAFTING ZA OSNOVNOŠOLCE in/ali DIJAKE. Izbira je vaša.

Družinski rafting poteka v spodnjem delu reke Soče, na odseku od Kamnega do Tolmina, kjer so brzice I.-II. stopnje na lestvici od I. do VI. stopnje. Klasični rafting poteka v zgornjem delu reke Soče to je od slapa Boka do vasi Trnovo ob Soči, kjer pa so brzice III.-IV. stopnje. Predznanje oziroma izkušnje za udeležbo na rafting izletu niso potrebno, obvezno pa je, da znajo vsi udeleženci programa Rafting Klasik po reki Soči dobro plavati. Prav tako je pred udeležbo rafting izleta potrebno vedeti, da je to športna aktivnost, pri kateri vsak izmed udeležencev dobi svoje veslo, s katerim pripomore k ustrezno izpeljani poti celotne ekipe na raftingu. Pred rafting izletom vsi udeleženci dobijo ustrezno opremo za rafting na reki Soči. Oprema vključuje; čelado, rešilni jopič, neoprensko obleko in neoprenske čevlje. Vodiči razdelijo opremo glede na velikost udeležencev na raftingu in tudi njihovo težo.

Ko vsi udeleženci dobijo svojo opremo se odpravimo na pot proti vstopnemu mestu za rafting, kamor vas zapeljemo z našimi kombiji. Na štartnemu mestu se vsi preoblečete v rafting opremo. Tako ste vsi pripravljeni na Varnostni protokol, ko vam razložimo in predstavimo vse o pravilih varne plovbe. Po zaključenem varnostnem protokolu, se podate na nepozabno avanturo.  Med potjo vas čaka tudi kopanje v najlepši reki na svetu - reki Soči. Aktivnost na vodi traja dobro uro in pol, ko prispete do izstopnega mesta pa vas tam že čakajo naši šoferji s kombiji v katerih so vaša suha oblaćilai. Ko se preoblečete se s kombiji podate nazaj na startno točko v našo bazo na Labrco v Tolmin. 


seznam vseh aktivnosti športnega turizma