DMC / Destination Management Company

IZPOSOJA MINI RAFT

Pustolovščina na reki Soči se začne z najemom mini rafta v naši agenciji. Plovba po najlepši slovenski reki, s pogledom na okoliška hribovja je lahko pravo sproščujoče doživetje ali romantičen izlet v dvoje. Na odseku Kamno-Tolmin ali Tolmin-Most na Soči vas pričakujejo skriti kotički ob Soči, kjer se lahko kopate, sončite ali le najdete čisto svoj skriti kotiček.

IZPOSOJA SUP-A

SUP-anje, priljubljen šport, ki se poigrava z vašim ravnotežjem, spretnim veslanjem in morebitnim osvežujočim padcem v vodo. Če vse to združite že z izletom v Dolino Soče, smargadno lepotico Sočo in čudovitimi hribi, ki vas bodo med SUP-anjem obdajali, imate super idejo za zabaven dan – najem SUP-a v agenciji Maya team!

IZPOSOJA SIT ON TOP KAJAKOV

Polepšajte si dan in si v Športno rekreacijskem centru Labrca izposodite sit on top kajak. Izposoja je mogoča za veslanje kjerkoli na odseku Kobarid - Most na Soči. Začetnikom priporočamo start na Labrci, tisti, ki že imate izkušnje pa se lahko spustite iz Volarij, Kamnega ali Kobarida. Pri izposoji je v ceni všteta kompletna oprema. Možen je tudi dogovor za prevoz na vstopno mesto.

IZPOSOJA KLASIK KAJAKOV

0
Izposojo klasik kajakov priporočamo vsem, ki že imate izkšnje z veslanje. Izposoja je mogoča za veslanje kjerkoli na odseku Kobarid - Most na Soči. Začetnikom priporočamo start na Labrci, tisti, ki že imate izkušnje pa se lahko spustite iz Volarij, Kamnega ali Kobarida. Pri izposoji je v ceni všteta kompletna oprema. Možen je tudi dogovor za prevoz na vstopno mesto.

IZPOSOJA GORSKIH KOLES

V Športno rekreacijskem centru Labrca nudimo možnost najema gorskih koles CUBE Hardtile. Kolo si lahko izposodite za uro ali dve, pol dneva, cel dan ali več dni. Poleg kolesa vam v ceni najema pripada še čelada in ključavnica, da lahko kolo brezskrbno parkirate, ko vam zadiši hrana ali si zaželite osvežilne pijače.

IZPOSOJA KOLES, SUP-ov, KAJAKOV, MINI RAFTA ali ŠOTOROV

Imamo rešitev tudi za vse, ki si želijo nekaj zasebnosti in vas vodene ture ne osrečujejo! Pri nas na Labrci nudimo možnost izposoje različne športne opreme in rekvizitov. Zagotavljamo izposojo opreme po vaši meri.  Na voljo imamo izopsojo SUP-ov, kajakov, mini raftov, Sit on top kajakov, gorskih koles in ostale potrebne opreme za vodne športne aktivnosti. Oprema kot so neoprenska obleka, veslo, rešilni jopič, čelada, krovnicoa neoprenske čevlje in dry box si lahko izposodite ločeno. Za vse ki bi radi pri nas prenočili pa si lahko izposodijo šotor, spalno vrečo in samonapihljivo zračno blazino.

Če si opremo izposodite, se na aktivnost odpravite v lastni režiji. Odsek reke Soče, na katerega je možno iti v lastni režiji z izposojenimi plavili brez spremstva vodnikov poteka od Labrce pa vse do Mosta na Soči. Ta predel je zelo miren, na startu vsebuje eno manjšo brzico, sledi pa plovba na odseku z oceno I, ki zagotavlja sproščeno uživanje v veslanju z najetim plovilom. Predznanje za izposojo opreme v večini primerov ni potrebno, saj je, kot omenjeno, odsek primeren za udeležbo v lastni režiji. Izjema so klasični kajaki, ki zahtevajo malo višjo raven stabilnosti in so, ob nepravilni uporabi, lahko tudi tudi nevarni. Ravno zato vsem kajakšnim navdušencem najprej priporočamo izposojo Sit on top kajaka. Ta je narejen za začetnike, je veliko bolj stabilen in obvladljiv in če se vam zgodi, da se obrnete, se voda za razliko od klasičnega kajaka ne nabere v čolnu, tako ga z lahkoto obrnete nazaj, vanj zlezete brez problema in nadaljujete s plovbo. Vse kar torej potrebujete za izposojo določene opreme na Soči je le veselje do veslanja in odkrivanja novih skritih kotičkovi. Preden se odpravite na avanturo z izposojeno opre mo, se v pisarni dogovorimo za fiksno uro kdaj vas poberemo in pripeljemo nazaj v naš športno rekreacijski center Labrca, saj je v ceni izposoje vključen tudi prevoz nazaj. Pomembno je, da ste ob dogovorjeni uri na dogovorjeni lokaciji.  To ne velja za izposojo koles, saj je štart in tudi cilj vedno na Labrci. Dobrodošli!


seznam vseh aktivnosti športnega turizma