DMC / Destination Management Company

AKTIVNI TOTALNI ODKLOP - 4 dnevni paket

NAJVEČ ZA VAŠ DENAR
Fantastična doživetja bodo vaše počitnice spremenila v nepozabno zgodbo, ki jo boste z veseljem še dolgo pripovedovali. Od športnih aktivnosti; raftinga, kajaka, pohodništva, do malo drznejšega soteskanja in umirjenega poležavanja na plaži ter raziskovanja zgodovinskih zgodb. Vse to na edinstvenih družinskih počitnicah v dolini reke Soče.

AKTIVNI ODDIH - SLOVENSKA KORONA 3 dnevni paket

SAMO ZA DRUŽINE S PREBIVALIŠČEM V SLOVENIJI
Program je sestavljen izključno za osebe, ki prebivajo v Sloveniji. Kratek oddih vsebuje kar štiri različne aktivnosti, nočitev v najetih šotorih, ki jih postavi osebje kampa Labrca in simpatično presenečenje. Programu mirne vesti damo oceno ČISTA DESETKA!

AKTIVNE POČITNICE - PLANINSKI RAJ/ 7 dni

NAJBOLJŠA IZBIRA
Največ, kar lahko storite zase in za svojo družino, je rezervacija popolnih počitnic v planinskem raju, kjer kraljuje lepotica reka Soča. Program, ki že dvajset let navdušuje goste z vseh koncev sveta, je garancija za popolne družinske počitnice. Za vašo varnost bodo poskrbeli strokovno usposobljeni lokalni vodniki in brezhibna oprema. Ne odlašajte z rezervacijo. Število prostih mest je omejeno.

AKTIVNI VIKEND v Dolini Soče

NAJBOLJ PRILJUBLJENO
Akcija, sprostitev in zabava! Najboljši recept za odklop možganov in polnjenje baterij. Vikend oddih, ki združi vse najboljše – rafting na osupljivi reki Soči, kolesarjenej po doline reke Idrijce, avanturistično soteskanje in nepozabno zabavo. Ni razloga za dvom kam na vikend izlet.

AKTIVNE POČITNICE ZA DRUŽINE IN PRIJATELJE Z AGENCIJO MAYA TEAM TOLMIN

Odločate se lahko med več različnimi paketi. Vsake aktivne počitnice imajo izbrane različne športne in družabne aktivnosti, tako da se lahko prav za vsakega nekaj najde. Prav tako lahko izbirate med različnimi prenočitvami. Prenočite lahko v kampu Labrca na idilični lokaciji tik ob reki Soči, ali pa v izbranem apartmaju, kmečkemu turizmu, hostlu ali hotelu.

Prvi in najbolj obsežen paket obsega sedem-dnevno dogodivščino, kjer so v aktivne počitnice združene vse naše najbolj atraktivne aktivnosti. Aktivne počitnice Planinski raj obsegajo rafting na zgornjem atraktivnem delu reke Soče, kolesarjenje, celodnevno kajak šolo, voden ogled Tolminskih korit, mini rafting ter soteskanje v soteski Pršjak.

Drugi paket Totalni odklop predstavlja aktivne počitnice, kjer imate v štiri dni združene naše top tri aktivnosti. Doživeli boste rafting na najbolj atraktivnem delu Soče, celodnevno kajak šolo in soteskanje, kjer vas čaka 27 metrov visok slap.

Zadnje aktivne počitnice pa so oblika aktivnega vikend oddiha, za vse, ki se boste odločili, da vikend preživite kar se da aktivno in zabavno. Združuje namreč rafting na najbolj atraktivnem delu Soče, kolesarjenje in soteskanje kjer vas za piko na i čaka 27 metrov visok slap.

Družinske počitnice za nepozabno doživetje

Neglede na to, katere aktivne počitnice boste izbrali vam zagotavljamo nepozabno doživetje. Nudimo pa vam tudi počitnice po meri, kar pomeni, da vam nudimo možnost, da si sami sestavite aktivnosti, ki bi jih želeli za svoje naboljše aktivne počitnice. Izbira je pestra, možnosti ogromno.

Vse naše aktivne družinske počitnice v ceni vključujejo vse navedene športne in družabne aktivnosti, izbrano prenočišče in polpenzion. Prav tako so vse športne aktivnosti, ki jih navedemo v programu aktivne počitnice, vodene z našimi strokovno usposobljenimi lokalnimi vodniki. Skrbeti vam ni treba niti za opremo, ki jo boste potrebovali za aktivne počitnice. Za izvedbo vodnih aktivnosti, ki so vključene v aktivne počitnice namreč potrebujete le svoje kopalke, za ostale športne programe pa udobno športno obutev in oblačila. Vse družinske počitnice vključujejo tudi prevoz na ter iz aktivnosti, ter zavarovanje odgovornosti.

Aktivne počitnice z agencijo Maya team vas kličejo v Dolino Soče. Pridite in se preizkusite na različnih izzivih s svojo družino, prijatelji ali s svojo boljšo polovico. Dobrodošli!

 


seznam vseh aktivnosti športnega turizma

Agencija Maya team je bila že leta 2006 predstavljena na svetovno znani angleški televiziji BBC Holidays, kot zaupanja vredna agencija. Postavili so nas med šest najboljših destinacij na svetu za aktivne družinske počitnice. Prepričani smo, da je to dovolj zgovoren podatek o kvaliteti storitve naših družinskih aktivnih počitnic. Dobrodošli!