Soteskanje 2019-04-06T14:17:58+00:00
+386 (0) 51 312 972 info@maya.si
DMC / Destination Management Company

SOTESKANJE – KANJONING

Dričanje po naravnih toboganih, ki jih je v stoletjih izoblikovala voda, skakanje čez slapove, hoja po kanjonu in plavanje v kristalno čistih tolmunih. Da, vse to je soteskanje. Za uživanje in pravo otroško razigranost potrebujete le željo po sproščanju adrenalina. Izkušnje niso potrebne.

V agenciji vam bomo razdelili vso potrebno opremo (5-milimetrsko neoprensko obleko – zgornji in spodnji del, čelado, rešilni jopič, zaščitne hlače in neoprenske čevlje). Z organiziranim prevozom vas bomo odpeljali do začetne točke, kjer se boste preoblekli v opremo za soteskanje, vaša suha oblačila pa vas bodo čakala v kombiju. Preoblečeni bomo hodili približno 20 minut do vstopne točke, kar nas bo ogrelo in pripravilo na dve do tri ure trajajočo pustolovščino.

Pot nas bo peljala po gozdni stezici mimo 27-metrskega slapu, ki bo naš največji izziv. Vmes lahko pričakujete še kopico drugih slapov, ki merijo od enega do dvanajstih metrov. Pred začetkom nepozabnega soteskanja vam bodo naši vodniki prikazali in vas naučili vse tehnike za varno soteskanje. Poskrbeli pa bomo tudi za fotografije, ki bodo ovekovečile vse vaše podvige.

CENA NA OSEBO:

Od 15.3. do 14.6. ter od 16.9. do 15.10.: 60,00 EUR

Od 15.6. do 15.9.: 65,00 EUR

REZERVIRAJ ZDAJ

Soteskanje je najboljša zgodba za največje avanturiste in odlična zabava za vse začetnike adrenalinskih podvigov. Primerno je za vse, ki so dopolnili deset let ter si želijo pozitivnih in nepozabnih pustolovščin.

KDAJ IZVAJAMO SOTESKANJE?

Soteskanje izvajamo vsak dan v vseh vremenskih razmerah od 30. aprila do 15. oktobra (razen ob previsokem vodostaju ali drugih morebitnih nevarnostih). Obvezne so predhodne rezervacije.


Odločite se lahko za jutranje soteskanje z začetkom ob 8.30 ali popoldansko z začetkom ob 14.30.


POGOJI UDELEŽBE NA SOTESKANJU:

Gostov pod vplivom alkohola in/ali drugih opojnih substanc na soteskanje ne sprejemamo.


Nosečnicam, neplavalcem in srčnim bolnikom soteskanje močno odsvetujemo.


Gostje, ki imajo različne zdravstvene težave (razne poškodbe, astmo, sladkorno, psihofizične težave itd.), naj se pred doživetjem posvetujejo z našimi vodniki.


KAJ MORATE PRINESTI S SEBOJ NA SOTESKANJE?

Brisačo,


kopalke in


suho kratko majico.


KAJ VKLJUČUJE CENA SOTESKANJA?

Vodenje,


prevoz,


kompletno osebno opremo (neopren zgornji in spodnji del, rešilni jopič, neoprenske čevlje, čelada, zaščitne hlače) in


zavarovanje odgovornosti.

ČAS VOŽNJE OD AGENCIJE DO ZAČETKA SOTESKANJA:

Tolmin – Krtovše: približno 25 minut.


TRAJANJE SOTESKANJA:

Soteskanje traja približno dve do tri ure v kanjonu + prevoz, preoblačenje, sprehod na start in razlaga o varnosti na vodi.


DODATNE INFORMACIJE IN REZERVACIJE ZA SOTESKANJE:

Pokličite nas na 051 312 972 ali nam pišite na info@maya.si.


PONOSNI NA OCENO NA TRIPADVISORJU

ORGANIZACIJO POSLOVNIH DOGODKOV SO NAM ZAUPALI 

SEDEŽ PODJETJA