DMC / Destination Management Company

SLOVENSKA KORONA - 3 dnevni kratki oddih

SAMO ZA DRUŽINE S PREBIVALIŠČEM V SLOVENIJI
Program je sestavljen izključno za družine in/ali skupine prijateljev, ki prebivajo v Sloveniji. Kratek oddih vsebuje kar štiri različne aktivnosti, nočitev na šotorišču Labrca, polpenzion in simpatično presenečenje. Cena programa je 198€ za odrasle in 148€ za otroke.Programu mirne vesti damo oceno ČISTA DESETKA! Možnost koriščenja turističnih bonov (nočitev z zajtrkom).

PLANINSKI RAJ - 7 dnevne počitnice

NAJBOLJŠA IZBIRA
Največ, kar lahko storite zase in za svojo družino, je rezervacija popolnih počitnic v planinskem raju, kjer kraljuje lepotica reka Soča. Program, ki že dvajset let navdušuje goste z vseh koncev sveta, je garancija za popolne družinske počitnice. Za vašo varnost bodo poskrbeli strokovno usposobljeni lokalni vodniki in brezhibna oprema. Ne odlašajte z rezervacijo. Število prostih mest je omejeno.

TOTALNI ODKLOP - 4 dnevne počitnice

NAJVEČ ZA VAŠ DENAR
Fantastična doživetja bodo vaše počitnice spremenila v nepozabno zgodbo, ki jo boste z veseljem še dolgo pripovedovali. Od športnih aktivnosti; raftinga, kajaka, pohodništva, do malo drznejšega soteskanja in umirjenega poležavanja na plaži ter raziskovanja zgodovinskih zgodb. Vse to na edinstvenih družinskih počitnicah v dolini reke Soče.

AKTIVNI VIKEND v Dolini Soče

NAJBOLJ PRILJUBLJENO
Akcija, sprostitev in zabava! Najboljši recept za odklop možganov in polnjenje baterij. Vikend oddih, ki združi vse najboljše – rafting na osupljivi reki Soči, kolesarjenej po doline reke Idrijce, avanturistično soteskanje in nepozabno zabavo. Ni razloga za dvom kam na vikend izlet.

seznam vseh aktivnosti športnega turizma