Kaj je team building?

Team building je izobraževanje zaposlenih, kjer se s prepletanjem različnih tehnik reševanja timskih nalog in interaktivnih delavnic izboljšujejo zaupanje, komunikacija, organizacija in motivacija znotraj timov. To za seboj potegne različne analize in povzetke posameznikov in celotnih timov. Ločimo jih na enodnevne in večdnevne ter jih periodično ponavljamo, da lahko pridemo do želenih ciljev, ki jih tudi merimo. Team building ni druženje in zabava sodelavcev, kot večkrat slišimo ali preberemo.

Zakaj izbrati izobraževanje s team buildingom?

S pravim programom team buildinga lažje izkoristite znanja in potenciale, ki se skrivajo v sodelavcih. Med opravljanjem vsakodnevnih nalog nimate možnosti odkriti vseh potencialov, ki se skrivajo v vašem timu. S skrbno premišljenim programom in izbrano lokacijo bomo pri udeležencih spodbudili nove ideje, ustvarjalnost in nova spoznanja ter tako ustvarili priložnost, da se učijo drug o drugem in tudi o sebi.

Kje in kdaj izvajamo team building programe?

Team building izvajamo na različnih lokacijah v Sloveniji ali zunaj meja države, odvisno od potrebne infrastrukture in želj naročnika. Programi so prirejeni glede na letni čas, zato jih lahko izvajamo vse leto.

Komu priporočamo izobraževanje s team buildingom?

Team building priporočamo vsakemu podjetju, ki razmišlja dolgoročno in zato investira v prihodnost. V kader. Zavedati se je treba, da brez ljudi, ki jim lahko zaupamo naloge, cilje in vizije podjetja, podjetje ne more biti uspešno.