Team building programi

Moderni poslovni trendi

IMG_3098
10-30
Notranja aktivnost
Kretek in zelo dinamičen interaktivni program zagotavlja udeležencem veliko novih znanj in pristopov s področja organizacije, komunikacijskih veščin in vodenja teamov. Priporočamo!

Piranski biseri

ITW Metalflex - Portorož TBPS 46A
10-100
Zunanja aktivnost
Skupino razdelimo v teame, ki s pomočjo našega trenerja odkrivajo piranske bisere in ob tem rešujejo simpatične teamske naloge. Odlična izbira!

Bled in grajske legende

DSCN0197
10-100
Zunanja aktivnost
Bled, raj kjer se prepletajo legende in resnične zgodbe iz preteklosti in sodobnega časa nam je omogočil pripravo fantastičnega team building programa. Udeleženci so navdušeni!

Soča in teamski izzivi

team building1
10-100
Zunanja aktivnost
Kombinacija naravnih lepot in programa je jamstvo, da boste skupaj s sodelavci napolnili svoje baterije in doživeli popolno preobrazbo. V podjetje boste vnesli pozitivno energijo!

S kolesom ob Muri

GEN ENERGIJA-prlekija 022
10-40
Zunanja aktivnost
Program prinaša veliko prijetnih presenečenj, skritih kotičkov, timskega dela in prekmurskih kulinaričnih užitkov. Je kombinacija kolesarjenja in reševanja simpatičnih teamskih nalog.

Kraška modrost

kras 2
10-30
Zunanja aktivnost
Naj postane vaš team trdoživ, vstrajen in neomajan, kot je kraševec postal skozi čas v borbi s nepopustljivo a hkrati očarljivo naravo. Odličen, poučen in zabaven program!

Po kotičkih slovenske Istre

slo obala
10-40
Zunanja aktivnost
Razgibanost slovenske obale nam je omogočila izvedbo programa, ki nas s pomočjo koles vodi med oljčniki in morjem. Teamsko delo bomo gradili s pomočjo starih istrskih šeg in običajev.

Po poteh soške fronte

IMG_0966
10-30
Zunanja aktivnost
Program je bil izbran za najodmevnejši doživljajski dogodek na konferenci Event management 2010. Odlična zgodba kjer se prepleta teamsko delo z zgodovino in športnimi teamskimi izzivi. Priporočamo!

Poslovni triatlon

lth camp
10-30
Zunanja aktivnost
To je kombinacija strokovnega in zabavnega team building programa s prepletanjem teamskih izzivov, športnih aktivnosti in naravnih lepot. Dodaten čar programa je taborjenje tik ob reki Soči.

Preizkusite izziv preživetja v naravi

aksjda
7-15
Zunanja aktivnost
Program preživetja je najboljša rešitev za vsa podjetja, ki si želijo utrditi timske vezi in hkrati preveriti prag vzdržljivosti svojih sodelavcev. Program traja 2 dni na različnih lokacijah v posočju.
Podrobo o Team building izobraževanjih

Kaj je team building?

Team building je izobraževanje zaposlenih, kjer se s pomočjo prepletanja različnih tehnik reševanja timskih nalog in interaktivnih delavnic izboljšuje zaupanje, komunikacija, organizacija in motivacija znotraj teamov. To za seboj potegne različne analize in povzetke posameznikov in celotnih teamov. Ločimo jih na enodnevne in večdnevne ter jih periodično ponavljamo, da lahko pridemo do želenih ciljev, ki jih tudi merimo. Team building ni druženje in zabava sodelavcev, kot večkrat lahko slišimo ali beremo.

Komu priporočamo team building izobraževanje?

Team building priporočamo vsakemu podjetju, ki razmišlja dolgoročno in zato investira v svojo prihodnost. V svoj kader. Zavedati se je potrebno, da brez ljudi, ki jim lahko zaupamo dane naloge, cilje in vizije podjetji, podjetje ne more biti uspešno.

Zakaj izbrati team building izobraževanje?

S pravim team building programom lažje izkoristite znanja in potenciale, ki se skrivajo v vaših sodelavcih. Med opravljanjem vsakodnevnih nalog nimate možnosti odkriti vseh potencialov, ki se skrivajo v vašem teamu. S skrbno premišljenim programom in izbrano lokacijo bomo pri udeležencih spodbudili nove ideje, kreativo in nova spoznanja ter tako dobili priložnost, da se udeleženci učijo drug o drugem in tudi o sebi.

Kje in kdaj izvajamo team building programe?

Team building izvajamo na različnih lokacijah v Sloveniji ali zunaj naših meja. Odvisno je od potrebne infrastrukture in želje naročnika. Programi so prirejeni glede na letni čas, zato jih lahko izvajamo celo leto.
 

KAKŠNE SO VAŠE ŽELJE?

Pomagali vam bomo izbrati dogodek, ki bo iz vašega teama izvlekel maksimalno korist in zabavo..

Število udeležencev:

Pokličite nas ali nam pišite:

Borut +386 (0) 41 781 723
borut@maya.si
© 2018, maya.si | splošni pogoji