DMC / Destination Management Company
rezerviraj kamp
rezervacija Kamp Labrca
Izpolni polje
Izpolni polje
Izpolni polje
Preverite razpoložljivost

Nepozabna doživetja v dolini reke Soče!

Organizacija team building programov, adrenalinskih športov, aktivnih počitnic za vso družino in veliko več. Vabljeni na vznemirljiva in družabna doživetja!

TEAM BUILDING - TOP PROGRAMI - PESTRA IZBIRA

Team building ponudba, ki navdušuje slovenska in tuja podjetja že več kot dvajset let. Izberite program, datum in lokacijo. Za vse drugo poskrbimo v agenciji Maya team.

Team building ponudbo delimo na izobraževalne in zabavne teambuilding programe. Odločitev je vaša, izvedba pa naša. Možna je tudi kombinacija različnih programov. Dobrodošli!

Goriška brda in njihovih TOP 5

Na kolesu ali s kombijem bomo na potepu po Goriških brdih odkrili briških TOP 5 atrakcij. Dodatno vrednost programu dodajo timski izzivi, degustacije in ogledi, ki so narejeni po meri briškega človeka. Program je izjemna izkušnja in doživetje, ki vas bo zagotovo navdušila. Vse skupaj bomo zaključili z izjemno prezentacijo na prestižni lokaciji.

GRAND PRIX DIRKA

Grand Prix dirka je idealna priložnost, da se s sodelavci pomerite na poligonu, kjer bo o zmagovalcu odločal seštevek točk v treh različnih kategorijah. Strokovna žirija bo ocenila vaše formule in najboljšim prižgala luč za nastop v super finalu. Program je pisan na kožo ljubiteljem adrenalina in vsem, ki radi med seboj tekmujejo in se ob tem še naizmerno zabavajo.

Taksi avantura

Dinamičen in atraktiven team building program, ki vas ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo. Team building za velike in male skupine.

Vohunske spletke

Vpište se na vohunsko akademijo in postanite nepogrešljiv del slovenske protiteroristične celice. Vam bo uspelo preprečit teroristični napad na slovenskega predsednika? Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Vohunske spletke, še nikoli niso bile tako zanimive.

Rafting, canyoning, kajak, aktivne počitnice - vse na enem mestu

Agencija Maya team navdušuje že od leta 1998 z različnimi adrenalinskimi športi kot so rafting, kajak, canyoning, mini rafting, kolesarjenje in različni pustolovski parki. Dobrodošli v agenciji Maya team. Dobrodošli v dolini reke Soče - najlepše reke na svetu.

RAFTING SOČA KLASIK

Doživite rafting na najbolj zanimivem odseku reke Soče, ki je že dolga leta sinonim za avanturistično doživetje in navdušuje obiskovalce z vseh koncev sveta. Pridružite se jim! Profesionalno usposobljeni vodniki, brezhibna oprema in najlepša reka na svetu so vaše jamstvo za fantastično in nepozabno avanturo. Cena v nizki sezoni 65€, v visoki sezoni 70€. Popusti glede na velikost skupine.

KAJAK SIT ON TOP

SIT ON TOP je čoln, ki vsem začetnikom ponuja idealno priložnost za uvod in vpogled v kajakaško življenje. Velika prednost je v tem, da pri tem tipu kajaka sedite zunaj. Niste zaprti v čolnu, kot je to značilno za klasičen kajak. Čolni so izredno stabilni in zelo lepo vodljivi. Pridružite se in uživajte z nami.

CANYONING - SOTESKANJE

Dričanje po naravnih toboganih, ki jih je v stoletjih izoblikovala voda, skakanje čez slapove, hoja po kanjonu in plavanje v kristalno čistih tolmunih. Da, vse to je soteskanje. Vaš največji izziv bo 27m visok slap, ki prav vsakemu obiskovalcu požene adrenalin po žilah.

KAJAK KLASIK

Spust s kajakom od Kamnega do Tolmina je primeren tudi za začetnike. Začne se z osnovami sedenja v čolnu in veslanja, nadaljuje pa s spustom po brzicah Soče na odseku I–II. Kljub temu, da ste v lastnem čolnu prepuščeni svoji spretnosti, vas ves čas spremlja vodič, ki skrbi, da bo vaša izkušnja nepozabna.

Kamp in gostilna Labrca Tolmin

Kamp Labrca skupaj s športno rekreacijskim centrom Maya ponuja čudovit prostor za druženje in aktivno preživljanje prostega časa. V kampu je v skupnih prostorih dovoljeno tudi kuhanje in pečenje ravno tako imamo urejen kotiček za pranje perila in pomivanje posode.

Labrca - kamp, športno rekreacijski center z gostilno stoji tik ob reki Soči v neokrnjeni naravi. Tolmin - center mesta je oddaljen slabih 800m.

Kamp Labrca Tolmin

Kamp Labrca Tolmin se nahaja na fantastični lokaciji tik ob reki Soči, ponuja čudovito plažo in pogled na okoliške hribe. Kamp ima lep in urejen sanitarni blok, prostor za pranje in čiščenje posode, prostor za druženje, lastno restavracijo in športni center za rafting, canyoning, kajak izlete in team building programe. Od 23.00 do 7.00 je potrebno upoštevati nočni mir.

Gostilna Labrca Tolmin

V gostilni Labrca strežemo svežo in kvalitetno hrano. Pestra ponudba domačih lokalnih jedi, burgerji, pizze, jedi iz žara, odlične sladice, sladoled in pestra izbira brezalkoholnih in alkoholnih pijač. Prostor dopolnjujejo urejena športna igrišča in otroška igrala. Dobrodošli v Tolmin, dobrodošli na Labrci!

SUP, Kajak, Kolesa in druga oprema - IZPOSOJA / RENT CENTER TOLMIN

Izposodite si željeni rekvizit in užijte svoj dan. Maya team vam omogoča izposojo in prevoz nazaj na startno lokacijo. Dobrodošli!

Labrca Tolmin - 360° predstavitev

Sprehodite se in si oglejte 360° predstavitev našega športno rekreacijskega centra centra Labrca z gostilno in šotoriščem. Dobrodošli!

Tolmin in Tolminska korita

Tolmin je idealna izbira za aktivno preživljanje prostega časa. Enodnevni izlet, kratek oddih, počitnice z družino ali prijatelji - v vseh naštetih primerih boste napolnili svoje baterije in se domov vrnili pripravljeni na nove izzive.

Tolminska korita, naravni biser mesta Tolmin

Čas Corone ali pa bolje rečeno čudno leto nas je nekako prisililo, da smo odkrivali lepote naše lepe dežele. Tolminska korita, ki so del triglavskega narodnega parka, še bolj natančno pa najnižja vstopna točka le tega, so pokala po šivih.

Tolmin - kraj kamor se z veseljem vračaš

Kje pa je Tolmin? je pogosto vprašanje, celo med Slovenci. Težko verjameš, da še kdo v Sloveniji vpraša, kje pa je Tolmin. Pa se zgodi. In to ne malokrat. Nekaj vedenja o tem, bi morali odnesti že iz osnovne šole. Ampak, tako pač je.

176.893

zadovoljnih gostov

32

profesionalnih sodelavcev

22

let delovanja

90

različnih programov

2126

izvedenih poslovnih dogodkov

Rafting, kosilo ali šotorjenje - PROSIMO, OCENITE NAŠE DELO

Prosimo vas, da vašo izkušnjo o našem delu delite z nami. Radi bi vedeli kako se naši gostje počutijo pri nas. Imate mogoče predlog za nadgradnjo naše ponudbe?