DMC / Destination Management Company

Priporočamo

SLOVENSKA KORONA - 3 dnevni kratki oddih

Program je sestavljen izključno za družine in/ali skupine prijateljev, ki prebivajo v Sloveniji. Kratek oddih vsebuje kar štiri različne aktivnosti, nočitev na šotorišču Labrca, polpenzion in simpatično presenečenje. Cena programa je 198€ za odrasle in 148€ za otroke.Programu mirne vesti damo oceno ČISTA DESETKA! Možnost koriščenja turističnih bonov (nočitev z zajtrkom).

PLANINSKI RAJ - 7 dnevne počitnice

Največ, kar lahko storite zase in za svojo družino, je rezervacija popolnih počitnic v planinskem raju, kjer kraljuje lepotica reka Soča. Program, ki že dvajset let navdušuje goste z vseh koncev sveta, je garancija za popolne družinske počitnice. Za vašo varnost bodo poskrbeli strokovno usposobljeni lokalni vodniki in brezhibna oprema. Ne odlašajte z rezervacijo. Število prostih mest je omejeno.

RAFTING KLASIK: Boka - Trnovo

Doživite rafting na najbolj zanimivem odseku reke Soče, ki je že dolga leta sinonim za avanturistično doživetje in navdušuje obiskovalce z vseh koncev sveta. Pridružite se jim! Profesionalno usposobljeni vodniki, brezhibna oprema in najlepša reka na svetu so vaše jamstvo za fantastično in nepozabno avanturo.

SIT ON TOP KAJAK

Kajak SIT ON TOP je čoln, ki vsem začetnikom ponuja idealno priložnost za uvod in vpogled v kajakaško življenje. Velika prednost je v tem, da pri tem tipu kajaka sedite zunaj. Niste zaprti v čolnu, kot je to značilno za klasičen kajak. Čolni so izredno stabilni in zelo lepo vodljivi. Pridružite se in uživajte z nami.

172.693

zadovoljnih gostov

32

profesionalnih sodelavcev

22

let delovanja

90

različnih programov

1514

izvedenih poslovnih dogodkov

Organizacijo poslovnih
dogodkov so nam zaupali

Mnenja udeležencev

Kje vse smo že izvajali naše programe in kdo so naši partnerji

Na zemljevidu se postavite na modro piko in tako odprite lokacijo ter partnerja/e.

Ponosni na oceno na Tripadvisorju