DMC / Destination Management Company

Team building - velika izbira programov

Team building programi Maya team Tolmin navdušujejo že od leta 1998. Programe izvajamo na različnih lokacijah v Sloveniji in zunaj meja.

!!AKTUALNO!! PREDNOVOLETNI TEAM BUILDING PROGRAMI
Pestra izbira zabavnih in strokovnih teambuilding programov nam omogoča, da zadovoljimo želje najbolj zahtevnih naročnikov. Izberite svoj termin in lokacijo, ostalo prepustite nam. Organizacija teambuilding dogodkov je od nekdaj naša strast.

Teambuilding - Vohunske spletke

Vpište se na vohunsko akademijo in postanite nepogrešljiv del slovenske protiteroristične celice. Vam bo uspelo preprečit teroristični napad na slovenskega predsednika? Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Vohunske spletke, še nikoli niso bile tako zanimive.

Teambuilding - Taksi avantura

Dinamičen in atraktiven team building program, ki vas ne more pustiti na cedilu. Je garancija za popoln odklop in nepozabno izkušnjo. Team building za velike in male skupine.

Teambuilding - Sangria, tri v enem

Uvrstili ste se na svetovno prvenstvo SANGRIA TRI V ENEM, kjer za zmago ne zadostuje samo mešanje pijač. Sangria namreč ni samo navadna pijača. Je svetovno znana blagovna znamka, ki nudi užitek in zabavo ter najboljšim prinaša dobiček. Ste dovolj dobri, da postanete svetovni prvaki? Preverite in se hkrati super zabavajte.

Teambuilding - 10 Božičkovih skrivnosti

Program 10 božičkovih skrivnosti je najboljši način za popoln službeni odklop v veselem decembru. Izjemna avantura se odvija v centru Ljubljane, kjer razdeljeni v božičkove time rešujete strogo varovane božičkove skrivnosti. Katera ekipa bo prva dosegla cilj in Božička rešila iz nerodnega položaja? Izgubil je namreč vsa svoja oblačila in kliče na pomoč.

Rafting, canyoning, kajak, aktivne počitnice - vse na enem mestu

Agencija Maya team navdušuje že od leta 1998 z različnimi adrenalinskimi športi kot so rafting, kajak, canyoning, mini rafting, kolesarjenje in različni pustolovski parki. Dobrodošli v agenciji Maya team. Dobrodošli v dolini reke Soče - najlepše reke na svetu.

AKTIVNI ODDIH - SLOVENSKA KORONA 3 dnevni paket

Program je sestavljen izključno za družine in/ali skupine prijateljev, ki prebivajo v Sloveniji. Kratek oddih vsebuje kar štiri različne aktivnosti, nočitev na šotorišču Labrca, polpenzion in simpatično presenečenje. Cena programa je 198€ za odrasle in 148€ za otroke (25% POPUSTA).Programu mirne vesti damo oceno ČISTA DESETKA! Možnost koriščenja turističnih bonov (nočitev z zajtrkom).

RAFTING SOČA KLASIK

Doživite rafting na najbolj zanimivem odseku reke Soče, ki je že dolga leta sinonim za avanturistično doživetje in navdušuje obiskovalce z vseh koncev sveta. Pridružite se jim! Profesionalno usposobljeni vodniki, brezhibna oprema in najlepša reka na svetu so vaše jamstvo za fantastično in nepozabno avanturo.

CANYONING - SOTESKANJE

Dričanje po naravnih toboganih, ki jih je v stoletjih izoblikovala voda, skakanje čez slapove, hoja po kanjonu in plavanje v kristalno čistih tolmunih. Da, vse to je soteskanje. Vaš največji izziv bo 27m visok slap, ki prav vsakemu obiskovalcu požene adrenalin po žilah.

KAJAK SIT ON TOP

Kajak SIT ON TOP je čoln, ki vsem začetnikom ponuja idealno priložnost za uvod in vpogled v kajakaško življenje. Velika prednost je v tem, da pri tem tipu kajaka sedite zunaj. Niste zaprti v čolnu, kot je to značilno za klasičen kajak. Čolni so izredno stabilni in zelo lepo vodljivi. Pridružite se in uživajte z nami.

Gostilna, picerija in šotorišče Labrca Tolmin

Labrca - športno rekreacijski center z gostilno in šotoriščem stoji tik ob reki Soči v neokrnjeni naravi. Tolmin - center mesta je oddaljen slabih 500m.

Gostilna in picerija Labrca Tolmin

V gostilni Labrca strežemo svežo in kvalitetno hrano. Poleg osvežilnih pijač in kave se lahko posladkate z najboljšimi sladicami in odličnim sladoledom. Dobrodošli v Tolmin!

Šotorišče Labrca Tolmin

Labrca pri Tolminu ponuja šotorišče z najlepšo plažo, razgledom in dostopom do reke Soče. Pri nas kuhamo in pečemo ter Izvajamo rafting, canyoning, kajak izlete in team building programe.

SUP, Kajak, Kolesa in druga oprema - IZPOSOJA / RENT CENTER TOLMIN

Izposodite si željeni rekvizit in užijte svoj dan. Maya team vam omogoča izposojo in prevoz nazaj na startno lokacijo. Dobrodošli!

Labrca Tolmin - 360° predstavitev

Sprehodite se in si oglejte 360° predstavitev našega športno rekreacijskega centra centra Labrca z gostilno in šotoriščem. Dobrodošli!

Tolmin in Tolminska korita

Tolmin je idealna izbira za aktivno preživljanje prostega časa. Enodnevni izlet, kratek oddih, počitnice z družino ali prijatelji - v vseh naštetih primerih boste napolnili svoje baterije in se domov vrnili pripravljeni na nove izzive.

Tolminska korita, naravni biser mesta Tolmin

Letošnje posebno ali pa bolje rečeno čudno leto nas je nekako prisililo, da smo odkrivali lepote naše lepe dežele. Tolminska korita, ki so del triglavskega narodnega parka, še bolj natančno pa najnižja vstopna točka le tega, so pokala po šivih.

Tolmin - kraj kamor se z veseljem vračaš

Kje pa je Tolmin? je pogosto vprašanje, celo med Slovenci. Težko verjameš, da še kdo v Sloveniji vpraša, kje pa je Tolmin. Pa se zgodi. In to ne malokrat. Nekaj vedenja o tem, bi morali odnesti že iz osnovne šole. Ampak, tako pač je.

176.893

zadovoljnih gostov

32

profesionalnih sodelavcev

22

let delovanja

90

različnih programov

2126

izvedenih poslovnih dogodkov

Rafting, kosilo ali šotorjenje - OCENITE NAŠE DELO

Prosimo vas, da vašo izkušnjo o našem delu delite z nami. Radi bi vedeli kako se naši gostje počutijo pri nas.

Ponosni na oceno na Tripadvisorju