Kamp šotorišče Labrca

Cona 1

V coni 1 imamo označene in lepo urejene parcele s pogledom na okoliške hribe. Od reke Soče so parcele oddaljene cca 100m. Vse parcele imajo električni priključek. V Coni 1 je tudi tekoča pitna voda, skupno kurišče, mize in klopi. 

Izpolni polje
Izpolni polje
Preverite razpoložljivost
Cona 2

Cona 2 nudi šotorišče tik ob reki Soči s pogledom na Tolminsko hribovje. Parcele niso določene, vsak si zbere kotiček, ki mu najbolj ustreza. V Coni 2 NI možnosti priklopa na električni priključek. Kurjenje odprtega ognja ni dovoljeno.

Izpolni polje
Izpolni polje
Preverite razpoložljivost

Kamp Labrca stoji na čudoviti lokaciji, le korak od reke Soče.

zemljevid končlna verzija 4MB.jpg

PRIJAVA V KAMP:

marec in oktober - po predhodnem dogovoru na tel. št. 041 781 723 (Borut) ali 041 923 030 (Mojca)

april, maj, september: vsak dan od 11:00 - 19:00 (v kolikor pridete izven delovnega časa pokličite  na tel. št. 041 781 723 (Borut) ali 041 923 030 (Mojca)

junij, julij, avgust: vsak dan od 11:00 - 21:00

 

ODJAVA IZ KAMPA:
vsak dan od 9:00 do 11:00 ( v primeru odjave po 11:00 uri se zaračuna dodaten dan)


PODALJŠANJE BIVANJA V KAMPU LABRCA ZA ŽE PRIJAVLJENE GOSTE:
Podaljšanje bivanja je možno v kolikor nam to dopuščajo predhodne rezervacije. Za informacije o podaljšanju bivanja v kampu Labrca se zglasite v naši recepciji.


ZAJTRK LABRCA:
Zajtrk Labrca strežemo vsak dan od 8:00 do 10:00. Zajtrk je potrebno predhodno naročiti v recepciji kampa. Zajtrk se doplača po ceni 10€ / odrasli in 8€ / otroci stari od 6 do 10 let.
Zajtrk: salama, sir, med, marmelada, maslo, sveže pečen kruh, kava, sadni sok in voda.

Hišni ljubljenčki: Smernice za sprejem psov v kampu Labrca

V našem kampu z veseljem sprejemamo vaše štirinožne prijatelje in si prizadevamo, da bi njihovo bivanje bilo prijetno in varno, tako za njih kot za vse naše goste. Da bi zagotovili harmonično sožitje vseh obiskovalcev, prosimo lastnike psov, da upoštevajo naslednje smernice:

Število psov na kampirno mesto: Vsako kampirno mesto lahko gosti največ dva psa, da zagotovimo udobje za vse naše goste in njihove ljubljenčke.

Pravila o povodcih: Za varnost vseh v kampu je nujno, da so psi na javnih površinah vedno na povodcu. Prosimo, da povodec ohranja primerno dolžino, da omogoča nadzor nad vašim psom, hkrati pa mu zagotavlja dovolj prostora za raziskovanje.

Čiščenje za psi: Spoštovanje okolja je za nas ključnega pomena. Prosimo, da ste odgovorni in poskrbite za čiščenje vseh odpadkov, ki jih pusti vaš pes. Na voljo so posebni koši za pasje odpadke, da vam olajšajo to nalogo.

Pasji lajež: Razumemo, da psi lahko lajajo, vendar prosimo za vaše sodelovanje pri minimiziranju hrupa, zlasti v nočnih urah, da ne bi motili miru in tišine, ki jih uživajo naši gosti.

Odgovornost lastnika: Kot lastnik ste polno odgovorni za vedenje in dobro počutje vašega psa med bivanjem v našem kampu. To vključuje zagotavljanje, da vaš pes ne predstavlja grožnje ali neugodja za druge goste in njihove ljubljenčke.

Varstvo psov: V času, ko gosti našega kampa koristijo športne aktivnosti agencije Maya team, si lahko proti plačilu organizirajo varstvo svojega hišnega ljubljenčka. Vse v zvezi z varstvom psov se lahko dogovorite v lastni režiji in sicer na telefonski številki 031 431 188 (Vlasta). Priporočamo, da se za varstvo dogovorite vsaj en dan v naprej.

Zavezani smo k ustvarjanju gostoljubnega in varnega okolja za vse naše goste, vključno s štirinožnimi člani vaše družine. Če imate kakršna koli vprašanja ali potrebujete dodatne informacije o naših smernicah za sprejem psov, se prosimo obrnite na recepcijo. Veselimo se, da bomo gostili vas in vaše ljubljenčke!


Zakaj obiskati kamp Labrca?

Kamp Labrca je odlična priložnost za pobeg iz mestnega vrveža in uživanje v neokrnjeni naravi doline reke Soče. Kamp Labrca se nahaja tik ob smaragdni lepotici – reki Soči in je tako idealna lokacija, da se popolnoma sprostite, napolnite baterije in uživate v dejavnostih, ki so vam v kampu na voljo. Poglejmo nekaj razlogov, zakaj prosti čas preživeti v kampu Labrca, zakaj v Tolmin:

  • Adrenalinske vodne aktivnosti na reki Soči: Reka Soča in dolina Soče sta znani po svojih razburljivih vodnih športih, kot so rafting, kajak in canyoning (soteskanje). Uživajte v osvežilnih in adrenalinskih vodnih aktivnostih, obdani z neokrnjeno naravo.
     
  • Kolesarski užitki ob reki Soči: Izkoristite prosti čas za raziskovanje lepot doline reke Soče na kolesu. Kamp Labrca vam omogoča najem e-koles in/ali gorskih koles, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju čudovitih naravnih, kulturnih in zgodovinskih kotičkov. Na recepciji kampa vam bomo z veseljem svetovali, kam se lahko s kolesi zapeljete. Posočje je namreč polno čudovitih poti; nekatere potekajo tik ob reki Soči, druge vas peljejo na višje ležeče točke, od koder boste lahko občudovali razgled na dolino. Možni so tudi vodeni izleti.
     
  • Pohodništvo v Posočju: Ne glede na vaše izkušnje ali kondicijo, kamp Labrca je odlična izhodiščna točka za raziskovanje številnih pohodniških poti v Posočju. Vikendi in počitnice so idealne za odkrivanje čudovitih krajev v okolici, od razglednih točk do slikovitih gozdnih poti. Mimo kampa Labrca potekata tudi dve priljubljeni daljinski poti: Juliana Trail in Alpe Adria Trail. 
     
  • Izposoja opreme: V kampu Labrca vam je na voljo vsa potrebna oprema, da vaš prosti čas v dolini reke Soče preživite aktivno. Nudimo izposojo e-koles, gorskih koles, SUP-ov, mini raftov in kajakov, ter vso potrebno tehnično opremo.

Izkoristite najboljše, kar vam dolina Soče lahko ponudi in rezervirajte svoj prosti čas za sprostitev v kampu Labrca ter si napolnite baterije za nove osebne in službene izzive.   

Več o kampu:

Kamp - šotorišče Labrca v Tolminu je prava destinacija za vse, ki se želijo sprostiti v objemu neokrnjene narave in hkrati iščejo nepozabno avanturo! Nahajamo se tik ob reki Soči, ki je priljubljena destinacija za vse vrste športnih aktivnosti in sprostitve v neokrnjeni naravi.

Naši gostje imajo popust za vse športne aktivnosti, vključno z raftingom, kajakom in canyoningom. Mnoge razveseli tudi dejstvo, da si lahko izposodite različne športne rekvizite, kot so e-bike, SUP, kajak, mini raft ali  MTB klasik.. Da vam polepšamo doživetje pri izposoji rekvizitov za užitke na reki Soči izvajamo tudi prevoze nazaj v kamp. Prevoz je že vštet v ceni izposoje rekvizitov.  Po napornem dnevu vabljeni, da obiščete našo okrepčevalnico in si privoščite eno izmed okusnih jedi. Strežemo tudi zajtrk in sicer vsak dan med 8:00 - 10:00.

Kampu Labrca vam nudi vso potrebno udobje, kot so tuši, wc-ji, pomivalnica, skupna kuhinja, internet in parkirišče. Žal zaenkrat še nimamo urejenega prostora za izpust umazane vode in praznjenje kemičnih wc-jev avtodomov. Prepovedano je kurjenje ognja zunaj urejenih kurišč.

Kamp Labrca je odprt od 15.marca do 15. oktobra, vendar smo prilagodljivi in se lahko dogovorimo tudi za druge termine. Enostavno se prijavite in registrirajte na naši spletni strani, da bo ob vašem prihodu že vse urejeno in pripravljeno za vaše udobno bivanje. S tem si boste zagotovili prosto kampirno mesto ob vašem prihodu.

Kampiranje je dovoljeno samo s predhodno registracijo preko spleta ali v recepciji agencije Maya

Kamp je razdeljen na CONO1 in CONO 2. V CONI 1 je obvezno doplačilo elektrika.

Prosimo vas, da upoštevate nočni mir od 23:00 do 8:00. Dobrodošli v kampu Labrca!

Tolmin je znan po svojem festivalskem dogajanju v poletnih mesecih. Datumi festivalov v letu 2024 so naslednji:

Butik - Festival elektronske glasbe ......10.-14.7.2024,

Tolminator Metal Fest .........24.- 28.7.2024,

PRH - Punk Rock Holiday.........06.- 09.08.2024,

Ker se festivali odvijajo nedaleč stran od Kampa Labrca, obstaja možnost, da se v kamp sliši festivalsko dogajanje.


Za več informacij pišite na camplabrca@maya.si ali pokličite 051 312 972.