Kamp šotorišče Labrca

V coni 1 imamo označene in lepo urejene parcele s pogledom na okoliške hribe. Od reke Soče so parcele oddaljene cca 150m. Vse parcele imajo možnost električnega priključka. V Coni 1 je tudi tekoča pitna voda, skupno kurišče, mize in klopi. Parcele so velikosti od 35m2 - 120m2.

Cona 2 nudi šotorišče tik ob reki Soči s pogledom na tolminsko hribovje. Parcele niso določene, vsak si zbere kotiček, ki mu najbolj ustreza. V Coni 2 ni možnosti priklopa na električni priključek. Kurjenje odprtega ognja ni dovoljeno.

Prvomajske počitnice ob reki Soči: Kamp Labrca 

PARCELE CONA 1 CONA 2 ZA INTERNET


Prvomajski prazniki so odlična priložnost za pobeg iz mestnega vrveža in uživanje v neokrnjeni naravi doline reke Soče. Kamp Labrca se nahaja tik ob smaragdni lepotici – reki Soči in je tako idealna lokacija, da se popolnoma sprostite, napolnite baterije in uživate v dejavnostih, ki so vam v kampu na voljo. Poglejmo nekaj razlogov, zakaj prvomajske praznike preživeti v kampu Labrca:

  • Kolesarski užitki ob reki Soči: Izkoristite prvomajske počitnice za raziskovanje lepot doline reke Soče na kolesu. Kamp Labrca vam omogoča najem e-koles in/ali gorskih koles, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju čudovite okolice. Na recepciji kampa vam bomo z veseljem svetovali, kam se lahko s kolesi zapeljete. Posočje je namreč polno čudovitih poti; nekatere potekajo tik ob reki Soči, druge vas peljejo na višje ležeče točke, od koder boste lahko občudovali razgled na dolino. Možni so tudi vodeni izleti.
  • Adrenalinske vodne aktivnosti na reki Soči: Reka Soča in dolina Soče sta znani po svojih razburljivih vodnih športih, kot so rafting, kajak in canyoning (soteskanje). Med prvomajskimi počitnicami se lahko udeležite vodenih tur, ki so primerne za vse, od začetnikov do izkušenih avanturistov. Uživajte v osvežilnih in adrenalinskih vodnih aktivnostih, obdani z neokrnjeno naravo.
  • Pohodništvo v Posočju: Ne glede na vaše izkušnje ali kondicijo, kamp Labrca je odlična izhodiščna točka za raziskovanje številnih pohodniških poti v Posočju. Prvomajske počitnice so idealne za odkrivanje čudovitih krajev v okolici, od razglednih točk do slikovitih gozdnih poti. Mimo kampa potekata tudi dve priljubljeni daljinski poti: Juliana Trail in Alpe Adria Trail. 
  • Izposoja opreme: V kampu Labrca vam je na voljo vsa potrebna oprema, da prvomajske praznike v dolini reke Soče preživite aktivno. Nudimo izposojo e-koles, gorskih koles, SUP-ov, mini raftov in kajakov, ter vso potrebno tehnično opremo.

Izkoristite najboljše, kar vam dolina Soče lahko ponudi in rezervirajte prvomajske počitnice v kampu Labrca ter si napolnite baterije za nove osebne in službene izzive.   

Kamp šotorišče Labrca stoji na čudoviti lokaciji, le korak od reke Soče.

Več o kampu:

Kamp - šotorišče Labrca v Tolminu je prava destinacija za vse, ki se želijo sprostiti v objemu neokrnjene narave in hkrati iščejo nepozabno avanturo! Nahajamo se tik ob reki Soči, ki je priljubljena destinacija za športne aktivnosti, kot so rafting, kajak, kolesarjenje ali pohodništvo. Če nimate svojega šotora, si za vaše udobno bivanje lahko izposodite šotor za dve osebi, ki je opremljen z udobno blazino. Pri nas boste zagotovo našli popolno kombinacijo adrenalinskih doživetij in neokrnjene narave, kjer se boste spočili in napolnili z energijo.

Poleg tega imajo naši gostje poseben popust za vse športne aktivnosti, vključno z raftingom, kajakom in canyoningom. Mnoge razveseli tudi dejstvo, da si lahko izposodite različne športne rekvizite, kot so SUP, kajak, mini raft,  MTB klasik ali e-bike. Da vam polepšamo doživetje izvajamo tudi prevoze nazaj v kamp.  Po napornem dnevu vabljeni, da obiščete našo okrepčevalnico in si privoščite eno izmed okusnih jedi. Strežemo tudi zajtrk in sicer vsak dan med 8:00 - 10:00.

Kampu Labrca vam nudi potrebno udobje, kot so tuši, wc-ji, pomivalnica, skupna kuhinja, internet in parkirišče. Žal pa nimamo urejenega prostora za izpust umazane vode in praznjenje kemičnih wc-jev avtodomov. Prepovedano je kurjenje ognja zunaj urejenih kurišč.

Kamp Labrca je odprt od 1. aprila do 30. septembra, vendar smo prilagodljivi in se lahko dogovorimo tudi za druge termine. Enostavno se prijavite in registrirajte na naši spletni strani, da bo ob vašem prihodu že vse urejeno in pripravljeno za vaše udobno bivanje. S tem si boste zagotovili prosto kampirno mesto ob vašem prihodu.

Prosimo vas, da upoštevate nočni mir od 23:00 do 7:00. Dobrodošli v kampu Labrca!

Kampiranje je dovoljeno samo s predhodno registracijo preko spleta ali v recepciji agencije Maya.

Cenik 2023

 

Tolmin je znan po svojem festivalkem dogajanju v poletnih mesecih. Datumi festivalov so naslednji:

Butik festival 13.-16.7.2023,

Tolminator Metal fest 25.-29.7.2023,

PRH - Punk Rock Holiday 8.-11.8.2023,

OverJam 16.-20.8.2023

Ker se festivali odvijajo nedaleč stran od Kampa Labrca, obstaja možnost, da se v kamp sliši festivalsko dogajanje.