DMC / Destination Management Company

RAFTING SOČA KLASIK

TOP 3 IZBIRA ŠPORTNEGA TURIZMA
Doživite rafting na najbolj zanimivem odseku reke Soče, ki je že dolga leta sinonim za avanturistično doživetje in navdušuje obiskovalce z vseh koncev sveta. Pridružite se jim! Profesionalno usposobljeni vodniki, brezhibna oprema in najlepša reka na svetu so vaše jamstvo za fantastično in nepozabno avanturo. Cena v nizki sezoni 65€, v visoki sezoni 70€. Popusti glede na velikost skupine.

KAJAK SIT ON TOP

SUPER ZA ZAČETNIKE
SIT ON TOP je čoln, ki vsem začetnikom ponuja idealno priložnost za uvod in vpogled v kajakaško življenje. Velika prednost je v tem, da pri tem tipu kajaka sedite zunaj. Niste zaprti v čolnu, kot je to značilno za klasičen kajak. Čolni so izredno stabilni in zelo lepo vodljivi. Pridružite se in uživajte z nami.

CANYONING - SOTESKANJE

TOP 3 IZBIRA ŠPORTNEGA TURIZMA
Dričanje po naravnih toboganih, ki jih je v stoletjih izoblikovala voda, skakanje čez slapove, hoja po kanjonu in plavanje v kristalno čistih tolmunih. Da, vse to je soteskanje. Vaš največji izziv bo 27m visok slap, ki prav vsakemu obiskovalcu požene adrenalin po žilah.

KOLESARSKI IZLETI CELODNEVNI

ČUDOVITI RAZGLEDI
V Posočju organiziramo in vodimo različne celodnevne kolesarske ture. Izbirate lahko med gorskimi in nižinskimi ali kombiniranimi turami. Ture popestrimo z kopanjem v reki, ogledom slapov, ogledom različnih privat muzejskih zbirk, ogledom sirarne... Na vsaki turi vas spremlja izkušen lokalni vodnik. Med potjo bo čas tudi za malico, na koncu poti pa vas vedno pričaka kosilo z lokalnimi dobrotami.

AKTIVNI TOTALNI ODKLOP - 4 dnevni paket

NAJVEČ ZA VAŠ DENAR
Fantastična doživetja bodo vaše počitnice spremenila v nepozabno zgodbo, ki jo boste z veseljem še dolgo pripovedovali. Od športnih aktivnosti; raftinga, kajaka, pohodništva, do malo drznejšega soteskanja in umirjenega poležavanja na plaži ter raziskovanja zgodovinskih zgodb. Vse to na edinstvenih družinskih počitnicah v dolini reke Soče.

KAJAK KLASIK

TOP 3 izbira športnega turizma
Spust s kajakom od Kamnega do Tolmina je primeren tudi za začetnike. Začne se z osnovami sedenja v čolnu in veslanja, nadaljuje pa s spustom po brzicah Soče na odseku I–II. Kljub temu, da ste v lastnem čolnu prepuščeni svoji spretnosti, vas ves čas spremlja vodič, ki skrbi, da bo vaša izkušnja nepozabna.

RAFTING DRUŽINSKI EASY

IDEALNO ZA OTROKE 4 - 10 let
Rafting na odseku Kamno – Tolmin je zaradi mirnejšega toka Soče odlična izbira za družine, ki želijo aktivno preživeti skupni čas. Družinski rafting na čudoviti reki Soči je primeren za kogar koli, tudi za neplavalce in osebe brez izkušenj. Udeležijo se ga lahko otroci, stari od 4 do 15 let, z njimi pa morajo biti starši ali skrbniki.

IZPOSOJA MINI RAFT

Pustolovščina na reki Soči se začne z najemom mini rafta v naši agenciji. Plovba po najlepši slovenski reki, s pogledom na okoliška hribovja je lahko pravo sproščujoče doživetje ali romantičen izlet v dvoje. Na odseku Kamno-Tolmin ali Tolmin-Most na Soči vas pričakujejo skriti kotički ob Soči, kjer se lahko kopate, sončite ali le najdete čisto svoj skriti kotiček.

AKTIVNI ODDIH - SLOVENSKA KORONA 3 dnevni paket

SAMO ZA DRUŽINE S PREBIVALIŠČEM V SLOVENIJI
Program je sestavljen izključno za osebe, ki prebivajo v Sloveniji. Kratek oddih vsebuje kar štiri različne aktivnosti, nočitev v najetih šotorih, ki jih postavi osebje kampa Labrca in simpatično presenečenje. Programu mirne vesti damo oceno ČISTA DESETKA!

AKTIVNE POČITNICE - PLANINSKI RAJ/ 7 dni

NAJBOLJŠA IZBIRA
Največ, kar lahko storite zase in za svojo družino, je rezervacija popolnih počitnic v planinskem raju, kjer kraljuje lepotica reka Soča. Program, ki že dvajset let navdušuje goste z vseh koncev sveta, je garancija za popolne družinske počitnice. Za vašo varnost bodo poskrbeli strokovno usposobljeni lokalni vodniki in brezhibna oprema. Ne odlašajte z rezervacijo. Število prostih mest je omejeno.

AKTIVNI VIKEND v Dolini Soče

NAJBOLJ PRILJUBLJENO
Akcija, sprostitev in zabava! Najboljši recept za odklop možganov in polnjenje baterij. Vikend oddih, ki združi vse najboljše – rafting na osupljivi reki Soči, kolesarjenej po doline reke Idrijce, avanturistično soteskanje in nepozabno zabavo. Ni razloga za dvom kam na vikend izlet.

RAFTING ZA OSNOVNE ŠOLE: Kamno - Tolmin

ODLIČNA IZBIRA ZA ŠOLSKI IZLET
Učitelji, razveselite učence z nepozabnim enodnevnim šolskim izletom. Izlet v Posočje ne bo samo športno doživetje, dopolnili ga bomo tudi s piknikom in ogledom Tolminskih korit.

MINI RAFTING: Kamno - Tolmin

ZA PRIJATELJE IN ZALJUBLJENE
Mini rafting je atraktivno in svojevrstno doživetje reke Soče za vse ljubitelje narave in vodnih dogodivščin. Za razliko od običajnega rafta, na mini raftu sedijo le dve do tri osebe. Ob spremstvu vodiča se boste spustili po reki Soči od Kamnega do Tolmina, kjer je tok reke še mirnejši in boste še lažje uživali v čudoviti posoški pokrajini.

MINI RAFTING - celodnevni s piknikom

ODLIČNA KOMBINACIJA
Celodnevni izlet z mini rafti je bil več sezon zapored izbran za najbolj priljubljen družabni dogodek. Rafting v izbrani družbi, po najlepši slovenski reki, z osupljivimi razgledi na okoliško neokrnjeno naravo, na koncu pa še zabaven piknik, je sigurno super ideja za kratek oddih v naravi. Priporočamo!

KAJAK ŠOLA

ODLIČNI INŠTRUKTORJI
Kajak šola je korak v pravo smer, ko se odločite, da je čas, da kajakaštvo postane del vašega življenja. Šola kajaka z agencijo Maya vam ponuja šolo osnovnih kajakaških veščin in različne nadaljevalne programe. Dobrodošli tako začetniki kot tudi vsi, ki že imate iskušnje na divjih vodah. Šolo organiziramo na različnih odsekih na reki Soči.

KAJAK TEČAJ ESKIMSKEGA OBRATA

SVET OBRNITE NA GLAVO
Eskimski obrat je za kajakaše osnova, če si želijo napredka. Omogoča jim razvoj in nadgradnjo tehnike veslanja ter odkrivanje novih in atraktivnih delov različnih rek, kjerkoli po svetu. Z znanjem eskimskega obrata namreč kajakaš pridobi na samozavesti, predvsem pa privarčuje veliko energije saj ni več nepotrebnega plavanja in praznjenja čolna.

ZIPLINE - UČJA

NAJVEČJI ZIPLINE PARK V EVROPI!
V slikovitem in neokrnjenem kanjonu reke Učje se skriva posebna doza adrenalina – tja vas vabi eden najatraktivnejših adrenalinski zipline parkov, kjer boste s spusti po jeklenicah zagotovo pospešili srčni utrip. Si upate?

ZIPLINE - KANIN

OBČUTEK LETENJA ZAGOTOVLJEN
Ziplining je adrenalinsko spuščanje po jekleni vrvi med dvema točkama, ki sta precej oddaljeni druga od druge. V tem primeru je to med 550 in 700 metri. Vodnik vas pripne z varovalnim pasom na škripec in že letite kot ptica oddaljeni postojanki nasproti.

PUSTOLOVSKI PARK SRNICA

ADRENALINSKO DOŽIVETJE ZA NAJMLAJŠE
Želite podariti otroku posebno avanturo in poskrbeti, da mu ob tem malo naraste srčni utrip? Z nami lahko obiščete Pustolovski park Srnica in jim zagotovite posebno nepozabno zabavo v soteski! S pomočjo jeklenice, nameščene ob steni, bodo premagovali skalne pragove, pustolovščina pa bo posebna še posebej zaradi spusta po ziplinu!

KOLESARSKI IZLETI - POLDNEVNI

SPOZNAJTE DOLINO SOČE
Neokrnjeno naravo v Dolini Soče bomo spoznavali na najbolj naravi prijazen način - na kolesih! Nezahtevni kolesarski izleti z obilo lepe narave, zabave in morda tudi osvežitve s skokom v katero od osvežujočih posoških rek ali slapov.

IZPOSOJA SUP-A

SUP-anje, priljubljen šport, ki se poigrava z vašim ravnotežjem, spretnim veslanjem in morebitnim osvežujočim padcem v vodo. Če vse to združite že z izletom v Dolino Soče, smargadno lepotico Sočo in čudovitimi hribi, ki vas bodo med SUP-anjem obdajali, imate super idejo za zabaven dan – najem SUP-a v agenciji Maya team!

IZPOSOJA SIT ON TOP KAJAKOV

Polepšajte si dan in si v Športno rekreacijskem centru Labrca izposodite sit on top kajak. Izposoja je mogoča za veslanje kjerkoli na odseku Kobarid - Most na Soči. Začetnikom priporočamo start na Labrci, tisti, ki že imate izkušnje pa se lahko spustite iz Volarij, Kamnega ali Kobarida. Pri izposoji je v ceni všteta kompletna oprema. Možen je tudi dogovor za prevoz na vstopno mesto.

IZPOSOJA KLASIK KAJAKOV

0
Izposojo klasik kajakov priporočamo vsem, ki že imate izkšnje z veslanje. Izposoja je mogoča za veslanje kjerkoli na odseku Kobarid - Most na Soči. Začetnikom priporočamo start na Labrci, tisti, ki že imate izkušnje pa se lahko spustite iz Volarij, Kamnega ali Kobarida. Pri izposoji je v ceni všteta kompletna oprema. Možen je tudi dogovor za prevoz na vstopno mesto.

IZPOSOJA GORSKIH KOLES

V Športno rekreacijskem centru Labrca nudimo možnost najema gorskih koles CUBE Hardtile. Kolo si lahko izposodite za uro ali dve, pol dneva, cel dan ali več dni. Poleg kolesa vam v ceni najema pripada še čelada in ključavnica, da lahko kolo brezskrbno parkirate, ko vam zadiši hrana ali si zaželite osvežilne pijače.

TREKKING PO TOLMINSKIH KOTIČKIH

Pohodi po najlepših, znanih in tudi skritih tolminskih kotičkih, ki nosijo sporočilo naravne in kulturne dediščine.

SOČA FUN PARK

ODLIČNA DRUŽINSKA PUSTOLOVŠČINA
V prijetni senci je med krošnjami dreves nad gladino naše smaragdne lepotice Soče postavljeno 5 prog z 51 različnimi elementi. Vse to je adrenalinska zabava za družine, skupine prijateljev ali sodelavcev. Za zaključek pa 300 m dolg ZIP-LINE 40 m nad reko Sočo. Rezervirajte sedaj, da vam ne bo žal.

RAFTING, CANYONING, KAJAK IN DRUGE ŠPORTNO ADRENALINSKE AVANTURE

Agencija Maya team navdušuje že več kot dve desetletji z različnimi adrenalinskimi športi kot so Soča rafting, kajak, canyoning, mini rafting, kolesarjenje in različni pustolovski parki. Temu smo dodali v zadnjih letih vse bolj priljubljen tako imenovani Sit on Top kajak in SUP. Ni važno koliko izkušenj imate, vedno bomo našli rešitev, da vam polepšamo dan. Izbirate lahko med vodenimi izleti, lahko si opremo in rekvizite tudi samo izposodite. Vodene izlete izvajamo vsako leto, vsak dan od 15.marca - 15.oktobra.  V tem času izvajamo tri izlete na dan. Ker imamo dovolj profesionalne opreme in ustrezno izobraženega kadra lahko izvajamo več različnih aktivnosti v istem času na različnih lokacijah. Potrebna je le predhodna rezervacija. Začnemo z jutranjim terminom ob 9:00, nadaljujemo po kosilu ob 13:00, zaključimo pa z popoldansko avanturo ob 16:00.

Soča rafting Klasik, je proga, ki je primerna za vse polnoletne dobre plavalce. Mlajši od deset let so za Soča rafting klasik spust premladi, za vse ki so starejši od deset let in še niso polnoletni pa je potrebno spremstvo staršev ali drugih zakonitih zastopnikov.

Enako velja za športne adrenalinske avanture mini rafting, kajak spust, canyoning ali sit on top kajak.  Ker se zavedamo, da je Soča rafting zelo priljubljen pri naših najmlajših smo na program uvrstili tudi družinski Easy rafting, ki je primeren za vse otroke starejše od štirih let. Tu ni potrebno, da so otroci plavalci. Le pogum in veselje za rafting morajo pokazati.

Pomembno je tudi, da se pred prihodom v agencijo Maya team seznanite z Splošnimi pogoji za udeležbo na avanturah: Soča rafting klasik, kajak in/ali sit on top, canyoning, kolesarjenje. Ob vsem naštetem je zelo pomemben tudi vodostaj reke Soče saj so ob različno močnem pretoku in različno visoki vodi programi Soča rafting Klasik, kajak ali canyoning različno tehnično zahtevni

Dobrodošli v agenciji Maya team. Dobrodošli v dolini najlepše reke na svetu. Reka Soča vabi skupaj z nami.