DMC / Destination Management Company

KAJAK - SIT ON TOP

Kajak SIT ON TOP je čoln, ki vsem začetnikom ponuja idealno priložnost za uvod in vpogled v kajakaško življenje. Velika prednost je v tem, da pri tem tipu kajaka sedite zunaj. Niste zaprti v čolnu, kot je to značilno za klasičen kajak. Čolni so izredno stabilni in zelo lepo vodljivi. Pridružite se in uživajte z nami.

KAJAK KLASIK / Kamno - Tolmin

Spust s kajakom od Kamnega do Tolmina je primeren tudi za začetnike. Začne se z osnovami sedenja v čolnu in veslanja, nadaljuje pa s spustom po brzicah Soče na odseku I–II. Kljub temu, da ste v lastnem čolnu prepuščeni svoji spretnosti, vas ves čas spremlja vodič, ki skrbi, da bo vaša izkušnja nepozabna.

Kajak šola - enodnevna

tekst se dopolnjuje

Kajak šola - DVODNEVNA

Kajak na reki Soči je eden najlepših kajak izletov, ki ga lahko doživite v Sloveniji. Za kajak je potrebno malo več spretnosti kot za rafting, zato je kajakaška dogodivščina primerna za tiste, ki so osnove že osvojili in iščejo nove kajakaške izzive.

TEČAJ ESKIMSKEGA OBRATA

Eskimski obrat je za kajakaše osnova, če si želijo napredka. Omogoča jim razvoj in nadgradnjo tehnike veslanja ter odkrivanje novih in atraktivnih delov različnih rek, kjerkoli po svetu. Z znanjem eskimskega obrata namreč kajakaš pridobi na samozavesti, predvsem pa privarčuje veliko energije saj ni več nepotrebnega plavanja in praznjenja čolna.

seznam vseh aktivnosti športnega turizma