Kajak in sit on top

KAJAK IN SIT ON TOP, MAYA TEAM TOLMIN

Izleti so primerni za popolne začetnike, za tiste z malo več izkušnjami in za vse, ki bi radi postali pravi kajakaški eksperti.

Za vse športne navdušence, ki bi radi reko Sočo spoznali tudi na bolj atraktiven način ponujamo vodene kajak izlete. Za kajak izlet je značilno to, da ste v čolnu sami. Kajak aktivnost se prične tako, da vam naši strokovno usposobljeni vodiči razdelijo opremo, ki jo potrebujete, nato pa pričnete z osnovami kajak veslanja. Ker ste v čolnu sami vas vodič usmerja po reki Soči in vam daje navodila ter nasvete o tem kako čim bolj enostavno prečiti različne izzive. Izziv bodo predstavljale brzice nivoja I-II in III na lestvici do VI, ki jih boste tekom vodenega izleta prečili. Zagotavljamo vam, da se boste na kajak avanturi imeli odlično, mogoče to postane vaša nova ljubezen.

Če imate večje ambicije, ali pa ste v kajak čolnu že veslali in bi radi doživeli nekaj več, potem vam priporočamo, da si rezervirate in obiščete našo kajak šolo. Izbrali boste med različno dolgimi tečaji. Tukaj boste s pomočjo profesionalnega vodnika intenzivno razvijali kajak tehniko veslanja, spoznali pa boste tudi bolj zahtevne dele reke Soče.

Če pa menite, da je kajak za vas prevelik izziv, vseeno pa bi se želeli preizkusiti v veslanju na reki Soči je Sit on top izlet prava izbira za vas. Sit on top je voden izlet, ki zelo navdušuje zadnjih nekaj sezon in je med top 3 obiskanimi aktivnostmi agencije Maya team. In prav vsi gosti so se iz izleta vrnili nasmejani in zadovoljni. Sit on top je posebej oblikovan kajak čoln, kjer sedite na čolnu, ki je odprt, za razliko od klasičnega kajak čolna kjer sedite v čolnu zaprti z krovnico.. Glavna prednost sit on top čolna je tudi to, da je precej bolj stabilen in lepo vodljiv. Prav iz teh dveh razlogov je Sit on top za začetnike veliko bolj primeren, saj ponuja udobje in boljši občutek varnosti. Sit on top izlet poteka na istem odseku reke Soče kot kajak izlet, to je od Kamnega do Labrce. Zaradi specifike čolna pa je sit on top izlet občutno lažji kot kajak izlet, ter tako primeren tudi za otroke, ki so dobri plavalci in so starejši od 10 let.

Pridite in se preizkusite v veslanju na najlepši reki na svetu. Dobrodošli na reki Soči!