Teambuilding krepi podjetja

25 november 2020

Več kot 80% anket kaže na to, da bi marsikateri delavec na delovnem mestu imel raje nekoliko nižjo plačo in se dobro razumel v kolektivu, kot pa, da dobro pozitivno in ustvarjalno klimo v podjetju uničujejo spori, individualno delo, metanje polen pod noge, a imel visoko plačo.

Redka so podjetja, kjer teče vse kot namazano. Brez sporov, konfliktov ali prelaganja odgovornosti na sodelavce. V resnici ne vem, če tako podjetje sploh obstaja. Imamo pa dobre možnosti, da se približamo idealu, če dobre odnose gradimo, negujemo in delamo na njih načrtno, zavestno. Dober in kvaliteten teambuilding je zagotovo eden izmed pravih orodij za dosego željenega cilja.

Na tej poti vam lahko pomaga in z vami sodeluje agencija Maya team. Lahko smo vaš zaveznik in vaš partner. Teambuilding je ena izmed naših zelo uspešnih zgodb. Imamo ogromno število različnih teambuilding programov, ki smo jih izvedli z različnimi podjetji. Mnoga podjetja se vračajo in nadgrajujejo svoje odnose. Za nekatera podjetja izvedemo celo več teambuilding programov v enem letu. Takrat teambuilding nadgradimo v teamdevelopment.

Teambuilding programe prilagajamo in ustvarjamo za vsako podjetje posebej, tailor made je izraz, kjer program prilagodimo ali ga popolnoma na novo ustvarimo po željah in potrebah podjetja. Tovrstni teambuilding programi so tudi nam najlepši izziv, predvsem pa neizmeren užitek. Za nas ni lepšega, ko vidimo ob koncu programa, da ljudje odhajajo srečni, prerojeni, motivirani za nove izzive in so z novimi spoznanji stopili na pot novim uspehom naproti.

Kot že rečeno, je v kolektiv potrebno vlagati ves-čas, zato je pomembno, da ko začetni entuziazem nekoliko popusti, vodstvo podjetja to prepozna in brez odlašanja načrtuje nov teambuilding, ki bo zaposlene ponovno povezal. Teambuilding je namreč konstantna timska in osebnostna rast, katero je potrebno vzdrževati in negovati. Vsaj enkrat na leto.

Teambuilding programe v podjetju Maya team izvajamo skozi celo leto. Izvajamo jih tako v dolini reke Soče,  kot kjerkoli v Sloveniji in Evropi.

Zavedanje vodstvenega kadra, da so zaposleni dolgoročna naložba uspešnega in zdravega podjetja je prvi korak na poti doseganja zadanih ciljev.

Mojca Nikolaš Orel