Kje vse smo že izvajali naše programe in kdo so naši partnerji

Programi: ŠPORTNI TURIZEM, POSLOVNI TURIZEM, GOSTILNA

Tolmin is Maya team birthplace. We provide 10 different team building and team bonding programs in our hometown, and we organize active holidays for families and friends. At the Labrca Inn serve home local and made dishes, grilled dishes, burgers and various refreshing salads.

Programi: PIRANSKI BISERI in V PIRAN ZA LEPŠI DAN

V samem Piranu izvajamo dva različna programa. Piranski biseri, ki je namenjen vsem, ki vas zanima team building z dodano vrednostjo, kar pomeni, da med programom izvajamo tudi refleksije dela tima in posameznikov. Drugi program je V Piran za lepši dan, to je program, ki je namenjen kvalitetnemu druženju z sodelavci, raziskovanju, zabavi in sprostitvi od vsakodnevnih službenih podvigov.

Programi: Bohinjski Geocaching in Bohinj malo drugače

V Bohinju izvajamo več vrst programov, najpopularnejši je Bohinjski geocatching. Odlično sodelujemo z našim partnerjem BOHINJ ECO HOTELOM, kjer namestimo svoje goste, organiziramo delavnice in seminarje.

TEAM BUILDING POSLOVNI TRIATLON in drugi programi

V Bovcu izvajamo več različnih poslovnih programov. Poslovni triatlon in Timsko preživetje v naravi sta dva programa, ki sta namenjen vsem, ki vas zanima team building z dodano vrednostjo, kar pomeni, da med programom izvajamo tudi refleksije dela tima in posameznikov. Drugi programi so športno in lahko tudi adrenalinsko obarvani namenjeni kvalitetnemu druženju z sodelavci, raziskovanju, zabavi in sprostitvi od vsakodnevnih službenih podvigov.

Team building Kranjska Gora

V Kranjski gori izvajamo več vrst programov. Odlično sodelujemo znašim poslovnim partnerjem Hit Alpinea kjer namestimo svoje goste, organiziramo delavnice in seminarje.

Bled in grajske legende

Na Bledu izvajamo dva različna programa. Bled in grajske legende, ki je namenjen vsem, ki vas zanima team building z dodano vrednostjo, kar pomeni, da med programom izvajamo tudi refleksije dela tima in posameznikov. Drugi program je Blejski popolni odklop, to je program, ki je namenjen kvalitetnemu druženju z sodelavci, raziskovanju, zabavi in sprostitvi od vsakodnevnih službenih podvigov.

Portorož

Jadralna regata

Morska olimpijada

Rovinj in morski zaklad

Novigrad

Goriška brda in njihovih TOP5

Oljke, vino in tartufi - Slovenska istra

Potep po Slovenskem Krasu