Bled in grajske legende

Kraj: Bled

Na Bledu izvajamo dva različna programa. Bled in grajske legende, ki je namenjen vsem, ki vas zanima team building z dodano vrednostjo, kar pomeni, da med programom izvajamo tudi refleksije dela tima in posameznikov. Drugi program je Blejski popolni odklop, to je program, ki je namenjen kvalitetnemu druženju z sodelavci, raziskovanju, zabavi in sprostitvi od vsakodnevnih službenih podvigov.

Odlično sodelujemo z dvema hotelskima partnerjema Sava hoteli in resorts in hotelom Lovec kjer običajno namestimo svoje goste, organiziramo delavnice in seminarje. 

Zaradi našega dolgoletnega dobrega poslovnega sodelovanja z hoteloma, vam lahko zagotovimo odlično razmerje med ceno in ponudbo.

Z veseljem bomo poskrbeli za ponudbo, ki bo vključevala kompleten program. Zagotovimo vam lahko prevoz na lokacijo in nazaj, prenočitev z hrano in pijačo, seminarske sobe, TEAM BUILDING ali TEAM BONDING programe, večerne animacije... Skratka pri nas v agenciji Maya team lahko poskrbimo za celoten dogodek, ki bo krojen po vaši meri in vaših željah.