Rafting > Maya družinski rafting: Kamno - Tolmin

Na odseku med Kamnim in Tolminom bomo poskrbeli, da bodo mali avanturisti navdušeni nad svojo novo življenjsko izkušnjo. Starši boste s ponosom opazovali svoje male neustrašne gusarje in gusarke. Odsek je nezahteven z oceno zahtevnosti brzic I –II (na lestvici od I – VI). Med družinskim rafting doživetjem vam bomo popestrili izlet z igrami kot so bobri, tobogan, soški kviz in gusarji.
 
Zagotovimo vam lahko zabavno in brezskrbno doživetje, ki bo navdušilo prav vse družinske člane. Poskrbljeno bo tudi za prevoz in celotno opremo, zato ne odlašajte, temveč pripeljite in razveselite svoje male junake.
 
Po koncu družinskega rafting doživetja se lahko v okrepčevalnici Labrca podkrepite z odlično hrano in osvežilno pijačo. Lahko pa tudi odigrate odbojko, košarko, badminton ali enostavno pustite svoje otroke, da uživajo na otoških igralih. Za vsakogar se bo nekaj našlo.
 
drdrudruzIMGP1012rafting bokarafting družinski 1rafting družinski 3
POPUSTI:
Nudimo več različnih vrst popustov, ki so vezani na termin rezervacije, število udeležencev, čas prihoda, zvestobo, starost… Pokličite nas ali nam pišite, pripravili vam bomo našo najboljšo ponudbo.

CENE vključujejo vso potrebno opremo za aktivnost, vodenje, prevoz na aktivnost, zavarovanje odgovornosti in DDV. Veljajo od 1.3.2014. Pridružujemo si pravico do sprememb cen.
Cena na osebo:
April - junij, september: 40,00 EUR
Julij, avgust: 43,00 EUR
Pošlji povpraševanje za progam:
Maya družinski rafting: Kamno - Tolmin
Rezervacije so možne samo v času plovne sezone med 15.03 in 15.10

Željeni datum: *
Št. odraslih:
Št. otrok:
Ime: *
Elektronski naslov: *
Opombe:
Prosimo izpolnite obvezna polja!
 
Uspešno poslano!
Spoštovani,
vaše povpraševanje smo prejeli.


Odgovorili oziroma poklicali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Lep dan še naprej,

Pogosta vprašanja

Kje se dobimo pred začetkom aktivnosti? Kam moramo priti?

Dobimo se ali na sedežu agencije Maya v Tolminu ali v Športno Rekreacijskem Centru Labrca. Ko opravite rezervacijo, vam naše hostese dajo natančna navodila kam in kdaj morate priti. V kolikor se izgubite, pokličite na 051 312 972 in našli vas bomoJ.
 

Ali potrebujemo kakšno svojo osebno opremo?

Pri vodnih aktivnostih s seboj prinesete kopalke in brisačo. Pri ostalih pa športne copate ter udobna športna oblačila. Za pohodništvo priporočamo manjši nakrbtnik in dobre pohodne čevlje.
 

Kako je z varnostjo na aktivnostih?

Zavedati se je potrebno, da vsaka aktivnost v naravi vsebuje določeno stopnjo tveganja. Naši vodniki so strokovno usposobljeni in imajo vse zahtevane in predpisane licence. Oprema, ki jo uporabljamo, ima opravljene vse potrebne teste in pridobljene certifikate varnostnih standardov. Vodniki izhajajo iz lokalnega okolja, kar zagotavlja tudi poznavanje terena in razmer v naravi. Z vsem tem zagotavljamo najvišjo stopnjo kvalitete varnosti na aktivnostih.
 

Ali smo zavarovani na aktivnosti?

Vsi udeleženci naših aktivnosti, dogodkov in programov so zavarovani po polici za ZAVAROVANJE ODGOVORNOSTI.

Kakšne sposobnosti se od nas pričakuje?

Pri nobeni od aktivnosti ni potrebno nikakršno predznanje in izkušnje, temveč normalno psihofizično zdravje ter znanje plavanja pri vodnih aktivnostih. Ne sprejemamo gostov pod vplivom alkohola in drugih psihotropnih sredstev, prav tako pa aktivnosti odsvetujemo nosečnicam. Gostom, ki imajo različne prehodne zdravstvene težave (astma, razne poškodbe,...) svetujemo posvetovanje z vodnikom pred aktivnostjo. 
 

Ali in kdaj je aktivnost odpovedana?

Aktivnost je lahko odpovedana zaradi neugodnih vremenskih razmer, kot npr. previsok rečni vodostaj. Če je aktivnost odpovedana, je to vedno povezano z zagotavljanjem varnostnih standardov.

PRAVILNIK O PREKLICU REZERVACIJE

  • preklic s strani gostov; rezervacijo lahko prekličete najkasneje 24 ur pred pričetkom aktivnosti. Pri poznejšem preklicu denarja ne vračamo.
  • preklic z naše strani; v primeru neustreznega vodostaja reke Soče, kanjona ali drugih objektivnih nevarnosti lahko določeno aktivnost prekličemo in vam predlagamo druge aktivnosti, ki so takrat izvedljive. Če vam to ne ustreza, vam vplačani denar vrnemo.
  • preklic z naše strani; v kolikor se je aktivnost že začela izvajati in je bila predčasno prekinjena zaradi zagotavljanja varnostnih standardov, denarja ne vračamo.

Kaj pa, če je dež?

V kolikor presodimo, da lahko varno opravimo določeno aktivnost ali program, dež ni ovira.
 

Ali obstaja starostna omejitev?

Naše aktivnosti in programi so primerne za otroke, ki so starejši od 8 let, razen pri družinskem raftingu, kjer sprejemamo družine z otroki, ki so starejši od 5 let. Možni so tudi izjemni dogovori, ki jih lahko odobri le neposredni vodja agencije.
 

Ali je potrebno aktivnost/i vnaprej rezervirati?

Da bi si lahko zagotovili želeno aktivnost na dan, ki vam najbolj odgovarja, vam priporočamo, da vse aktivnosti predhodno rezervirate na elektronskem naslovu rezervacije@maya.si. Lahko tudi pokličete na 051 312 972. Z našo receptorko se boste dogovorili vse potrebno.
 

Ali so aktivne počitnice primerne za mojo družino oz. zame kot posameznika?

Aktivne počitnice so primerne za vse, ki si želijo aktivnega preživljanja prostega časa,  novih doživetij in odkrivanja skritih kotičkov neokrnjene narave.
Zagotavljamo vam nepozabno izkušnjo, ki se jo boste vedno z veseljem spominjali.
 

Nastanitev in hrana?

Vedno se trudimo poiskati najboljšo možno nastanitev, glede na vaše želje (hotel, penzion, apartmaji ali kamp).
Enako je pri hrani. Naša hrana je lokalna, tipična za naše kraje. Po vaši želji se seveda lahko tudi prilagodimo.
 

Minimalno in maksimalno število udeležencev?

Da izvedemo počitnice, so v skupini potrebne najmanj 4 osebe. To je lahko ena družina ali 4 posamezniki.
 

Nazaj na seznam

KAKŠNE SO VAŠE ŽELJE?

Pomagali vam bomo izbrati dogodek, ki bo iz vašega teama izvlekel maksimalno korist in zabavo..

Število udeležencev:

Pokličite nas ali nam pišite:

Pisarna +386 (0) 51 312 972
info@maya.si
© 2018, maya.si | splošni pogoji