Šotorišče Labrca

Labrca ponuja tudi šotorišče s plažo na čudoviti lokaciji, le korak od reke Soče. Šotorjenje je mogoče od  1. aprila do 30. septembra. Drugi termini so mogoči po predhodnem dogovoru.

Če nimate svojega šotora, si ga lahko proti plačilu izposodite pri nas. Šotori so namenjeni za dve osebi, opremljeni s turbo maximus blazino in spalno vrečo.

Da ne boste v času bivanja lačni imamo za vas pripravljeno posebno ponudbo kjer lahko izberete med nočitvijo z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom.

Od gostov pričakujemo spoštljiv odnos do narave. Na območju šotorišča je strogo prepovedano kurjenje ognja in kuhanje oziroma druga toplotna obdelava hrane. Šotorišče namreč ni opremljeno z infrastrukturo za pranje in čiščenje posode.

Šotorjenje je dovoljeno samo s predhodno registracijo in podpisom prijavnega obrazca v recepciji agencije Maya.

Zemljevid Labrce

 

Cena vključuje uporabo šotorišča, uprabo tušev in wc-jev, internet, parkirišče in uporabo pisarniških električnih vtičnic za polnjene telefona. 

 

POMEMBNO:

  • Prenočitev je za avtodome, prikolice in druga vozila prepovedana, ker žal ne izpolnujemo potrebnih pogojev po slovenski zakonodaji. Vsem, ki potrebujejo tovrstne storitve priporočamo KAMP SIBER, ki je od nas oddaljen 1km.

 

 

Povpraševanje

Spanje v svojih šotorih

Svoj šotor si postavite sami na lokaciji, ki vam na šotorišču najbolj ustreza.

Spanje v naših šotorih

Cena vsebuje najem naših šotorov, ki so opremljeni s turbo maximus blazino in spalno vrečo. Ko pridete na lokacijo, vas čakajo postavljeni šotori.