Glamping Labrca

V SEZONI 2023 JE GLAMPING ZAČASNO ZAPRT.

MOŽNO JE ŠOTORENJE V NAŠIH ALI VAŠIH ŠOTORIH. RAVNO TAKO DOBRODOŠLI AVTODOMI.

Lokacija

Glamping Labrca stoji na čudoviti lokaciji, le korak od reke Soče.

Glamping resort Labrca se nahaja na idilični mirni lokaciji tik ob reki Soči s pogledom na tolminsko hribovje. Od centra Tolmina smo oddaljeni le 700m.

V glamping resortu Labrca so vam na voljo številne dodatne aktivnosti kot so rafting, kajak, canyoning, kolesarjenje, Zip line, pohodništvo… Lahko obiščete tudi našo restavracijo , ki daleč naokoli slovi po odlični hrani s poudarkom na sezonskih lokalnih sestavinah (obvezna rezervacija, da si zagotovite prosto mizo ob željeni uri). Ne manjkajo niti igrišča za nogomet, odbojko, košarko in badminton. Tu je še veliko otroško igrišče namenjeno našim najmlajšim obiskovalcem.

Izbirate lahko med desetimi Standard ali sedmimi Premium šotori. Glamping resort Labrca obratuje od 01. aprila do 30. septembra..

Za VS (visoka sezona) se smatra termin  od 15.06. – 31.08., NS (nizka sezona) pa je celotno preostalo obdobje v času med 01.04. in 01.10..

Cena glampinga

Cena za eno nočitev VS šotor standard je 160€, NS pa 130€.

Cena vključuje: 

·         šotor s pokrito verando, zakonska postelja, posteljnina, nočna omarica, lučke za nočno omarico,  4 x električna vtičnica, wi-fi, stola in miza na verandi, prenosno ogrevanje, uporabo skupnih prostorov, ki so oddaljeni cca 50 - 100m (opremljena kuhinja z možnostjo uporabe skupnega hladilnika, pralnega stroja, pomivalnica, sanitarni blok s tuši in wc-ji), parkirišče - možnost bogatega domačega zajtrka za doplačilo.

 

Cena za eno nočitev VS Premium je 190€ , NS pa 160€.

Cena vključuje: 

·         šotor s pokrito verando, zakonska postelja, raztegljiv kavč,  posteljnina, nočna omarica, lučke za nočno omarico, mali hladilnik,  4 x električna vtičnica, wi-fi, stola in miza na verandi, ogrevanje, uporabo skupnih prostorov, ki so oddaljeni cca 50 - 100m (opremljena kuhinja z možnostjo uporabe hladilnika, pralnega stroja, pomivalnica, sanitarni blok s tuši in wc-ji), parkirišče - možnost bogatega domačega zajtrka za doplačilo.

Doplačilo za čiščenje znaša 20€ in se izvede v recepciji resorja. Psi in drugi hišni ljubljenčki niso dovoljeni.