Kamp Labrca

 

 

OBČINA TOLMIN JE V ZAČETKU JULIJA MESECA - SREDI TURISTIČNE SEZONE SKUPAJ Z OBČINSKIM  SVETOM OBČINE TOLMIN SPREJELA NOV ODLOK, KI NAM  PO TREH LETIH DELOVANJA PREPREČUJE NADALJNO OBRATOVANJE ŠOTORIŠČA. TO JE RAZLOG, DA NOVIH REZERVACIJ LETOS NE SPREJEMAMO VEČ.

UPAMO, DA BO V PRIHODNJE PREVLADAL ZDRAV RAZUM IN BO KAMP LABRCA V PRIHODNOSTI LAHKO PONOVNO OBRATOVAL.

VSEM RAZOČARANIM GOSTOM, KI JIH NE SMEMO SPREJEMATI IN JIH VSAK DAN SPROTI ZAVRAČAMO - KLJUB TEMU, DA SE NIMAJO KAM DATI SAJ SO VSE TURISTIČNE ZMOGLJIVOSTI V POSOČJU POLNE, SE V AGENCIJI MAYA TEAM ISKRENO OPRAVIČUJEMO.

 

Kamp Labrca stoji na čudoviti lokaciji, le korak od reke Soče. Kamp je odprt od 1. aprila do 30. septembra. Drugi termini so mogoči po predhodnem dogovoru.

Če nimate svojega šotora, si ga lahko proti plačilu izposodite pri nas. Šotori so namenjeni za dve osebi, opremljeni z blazino.

Da ne boste v času bivanja lačni imamo za vas pripravljeno posebno ponudbo kjer lahko izberete med nočitvijo z zajtrkom, polpenzionom ali polnim penzionom.

Od gostov pričakujemo spoštljiv odnos do narave. Na območju šotorišča je strogo prepovedano kurjenje ognja.

Kampiranje je dovoljeno samo s predhodno registracijo in podpisom prijavnega obrazca v recepciji agencije Maya.

Zemljevid Labrce

CENA ZA KAMPIRANJE

Cena vključuje uporabo kamping prostora, uprabo tušev in wc-jev, uporabo pomivalnice, internet, parkirišče in uporabo pisarniških električnih vtičnic za polnjene telefona. 

Za nočitev z zajtrkom in najem šotora je možno koristiti turistične bone. 

 

POMEMBNO:

  • Prenočitev je za avtodome, prikolice in druga vozila prepovedana, ker žal ne izpolnujemo potrebnih pogojev po slovenski zakonodaji. Vsem, ki potrebujejo tovrstne storitve priporočamo KAMP SIBER, ki je od nas oddaljen 1km.

 

 

 

Povpraševanje

Spanje v svojih šotorih

Svoj šotor si postavite sami na lokaciji, ki vam na šotorišču najbolj ustreza.

Spanje v naših šotorih

Cena vsebuje najem naših šotorov, ki so opremljeni s turbo maximus blazino. Ko pridete na lokacijo, vam šotor predamo, postavite pa si ga sami, sami na lokaciji, ki vam na šotorišču najbolj ustreza.