IZPOSOJA SUP-A

  • SUP-izposoja-maya-team.jpg

IZPOSOJA SUP-A

Izvajanje aktivnosti: 15 marec - 15 oktober

Visoka sezona: 15 junij - 15 september

Želite preizkusiti svoje spretnosti in ugotoviti, ali se vam šibijo kolena, če ˝stojite˝ na vodi? Potem izposoja SUP-a ponuja odličen izziv za vas. Pri nas dobite SUP in vesla, vi prinesete kopalke, dobro voljo in pripravljenost na nov izziv. Svetovali vam bomo tudi o izbiri najprimernejše lokacije za SUP‑anje; lahko se odpravite na Sočo ali pa na mirno jezero v Mostu na Soči. V vsakem primeru boste lahko odveslali do kakšnih skritih kotičkov in samotnih plaž, na katere se boste z veseljem vračali. Nosilnost SUPa je 110kg.

Cena

Nizka sezona20.00 €

Visoka sezona20.00 €

+
Maksimalno število oseb je 15
+
Maksimalno število oseb (odrasli + otroci) je 15, najmanjše pa 2
Od dopolnjenega 13 leta naprej se plača karto odraslega. Starost se šteje na dan koriščenja aktivnosti. Starost preverjamo z osebnim dokumentom.
V spletni trgovini je mogoča rezervacija za najmanj 2 in največ 15 oseb (seštevek skupaj odrasli in otroci). Uredite podatke in ponovno kliknite "Prikaži koledar". V kolikor želite rezervirati manj kot 2 osebi ali več kot 15 oseb prosim pišite na info@maya.si, ali pokličite na 051 312 972, potrudili se bomo, da ugodimo vaši želji.
Izberite datum

Izberi uro

Za ogled razpoložljivih terminov izberite datum


dodaj v košarico