RAFTING ZA OSNOVNE ŠOLE: Kamno - Tolmin

 • rafting-šole-kamno1-maya-team.jpg
 • rafting-šole-kamno2-maya-team.jpg
 • rafting-šole-kamno3-maya-team.jpg
 • rafting-šole-kamno4-maya-team.jpg
 • rafting-šole-kamno5-maya-team.jpg

RAFTING ZA OSNOVNE ŠOLE: Kamno - Tolmin

Izvajanje aktivnosti: 15 marec - 15 oktober

Visoka sezona: 15 junij - 15 september

Število udeležencev: 80

Večje število udeležencev: če želite rezervirati za več kot 15 oseb, nam pošljite Povpraševanje

Rafting za osnovnošolce izvajamo na odseku Kamno – Tolmin, ki je zaradi mirnejšega toka reke Soče primeren za otroke od 4 do 15 leta, tudi za neplavalca in neizkušene. Rafting izlet je odlična popestritev šolskih dni, saj poleg osupljivih pogledov na neokrnjeno naravo ponudi edinstveno doživetje s spustom po eni najlepših evropskih rek. Seveda bodo osnovnošolci med potjo poveslali tudi po manjših brzicah, najpogumnejši pa bodo lahko tudi skočili in se okopali v hladni Soči. Šolski izlet ne bo samo osvežujoč, ampak se bomo sprehodili tudi čez čudovita Tolminska korita in si privoščili piknik ob krasni reki Soči.

Cena

Nizka sezona32.00 €

Visoka sezona35.00 €

+
Maksimalno število oseb je 15
+
Maksimalno število oseb (odrasli + otroci) je 15, najmanjše pa 2
Od dopolnjenega 13 leta naprej se plača karto odraslega. Starost se šteje na dan koriščenja aktivnosti. Starost preverjamo z osebnim dokumentom.
V spletni trgovini je mogoča rezervacija za najmanj 2 in največ 15 oseb (seštevek skupaj odrasli in otroci). Uredite podatke in ponovno kliknite "Prikaži koledar". V kolikor želite rezervirati manj kot 2 osebi ali več kot 15 oseb prosim pišite na info@maya.si, ali pokličite na 051 312 972, potrudili se bomo, da ugodimo vaši želji.
Izberite datum

Izberi uro

Za ogled razpoložljivih terminov izberite datum


dodaj v košarico

Rafting, reka Soča in agencija Maya že dolga leta navdušujejo večje in manjše skupine. Spoštovati pa je treba osnovna pravila, ki so namenjena spoštovanju reke Soče in vaši varnosti:

Kdaj

Rafting na reki Soči izvajamo vsako leto vsak dan v vseh vremenskih razmerah od 15. marca do 15. oktobra (razen ob previsokem vodostaju ali drugih morebitnih nevarnostih). Obvezne so predhodne rezervacije. Odločite se lahko za jutranje doživetje z začetkom ob 9.00 ali popoldansko z začetkom ob 13.00 ali ob 16.00.

Pogoji za udeležbo

Gostov pod vplivom alkohola in/ali drugih opojnih substanc na rafting ne sprejemamo. Nosečnicam, neplavalcem in srčnim bolnikom doživetje raftinga odsvetujemo. Gostje, ki imajo različne zdravstvene težave (razne poškodbe, astmo, sladkorno, psihofizične težave itd.), naj se pred doživetjem raftinga posvetujejo z našimi vodniki. Več si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.

 

Kaj morate prinesti s seboj?

 • Brisačo,
 • kopalke in
 • suho kratko majico.

Kaj vključuje cena?

 • Vodenje,
 • prevoz,
 • kompletno osebno opremo (neopren, rešilni jopič, neoprenske čevlje, čelada, vetrovka) in
 • zavarovanje odgovornosti.

čas vožnje od agencije do začetka doživetja

približno 10 minut.

trajanje doživetja

Vsi trije rafting izleti trajajo približno uro in pol do dve uri na vodi + prevoz, preoblačenje in predstavitev z razlago obnašanja in varnosti na vodi.

dodatne informacije in rezervacije doživetja

Pokličite nas na 051 312 972 ali nam pišite na info@maya.si.