RAFTING SOČA KLASIK

 • Rafting-Boka-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka1-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka2-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka3-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka4-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka5-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka6-Maya-Team.jpg
 • Rafting-Boka7-Maya-Team.jpg

RAFTING SOČA KLASIK

Izvajanje aktivnosti: 15 marec - 01 oktober

Visoka sezona: 15 marec - 01 oktober

Število udeležencev: 4 -150

 

Rafting Soča klasik je avantura, ki je enostavno ne smete zamuditi. Poteka na odseku Boka - Trnovo. To je najbolj atraktiven del reke Soče.

V agenciji Maya team vedno poskrbimo za kompletno rafting opremo (neoprenska obleka zgornji in spodnji del, neoprenski copati, rešilni jopič in čelada), ki je vedno čista, oprana in dezinficirana. Poskrbimo za prevoz in zavarovanje odgovornosti. Vodniki so vedno sproščeni, nasmejani in pripravljeni, da vam pomagajo v vsaki situaciji. Kot se za profesionalnega vodnika spodobi. Imamo tudi odlične šoferje in prijazne hostese.

Vsi smo tu, z razlogom, da za vas pripravimo in izvedemo nepozabno rafting izkušnjo. Pomembno je, da veste, da reka Soča ob različnih vodostajih ponuja vedno drugačno, a vedno zabavno avanturo. Zato vas vabimo, da se rafting avanture udeležite v različnih časovnih obdobjih( pomlad, poletje, jesen). Tako boste najlepšo reko na svetu spoznali skoraj v vseh njenih barvnih odtenkih in ob različnih vodostajih. Spodaj izberite število udeležencev, željeni datum in uro prihoda ter uredite rezervacijo, za dodatna vprašanja in pomoč pa smo vam na voljo na info@maya.si.

 

 

 

Cena

Nizka sezona50.00 €

Visoka sezona55.00 €

+
Maksimalno število oseb je 15
+
Maksimalno število oseb (odrasli + otroci) je 15, najmanjše pa 2
Otroci mlajši od 12 let ne smejo na to aktivnost. Za otroka se šteje oseba, ki ima 12-14 let. Od dopolnjenega 15 leta naprej se plača karto odraslega. Starost se šteje na dan koriščenja aktivnosti. Starost preverjamo z osebnim dokumentom.
V spletni trgovini je mogoča rezervacija za najmanj 2 in največ 15 oseb (seštevek skupaj odrasli in otroci). Uredite podatke in ponovno kliknite "Prikaži koledar". V kolikor želite rezervirati manj kot 2 osebi ali več kot 15 oseb prosim pišite na info@maya.si, ali pokličite na 051 312 972, potrudili se bomo, da ugodimo vaši želji.
Izberite datum

Izberi uro

Za ogled razpoložljivih terminov izberite datum


dodaj v košarico

Rafting, reka Soča in agencija Maya že od leta 1998 navdušujejo večje in manjše skupine. Spoštovati je potrebno osnovna pravila, ki so namenjena spoštovanju reke Soče in vaši varnosti.

Kdaj

Rafting na reki Soči izvajamo vsako leto, vsak dan v vseh vremenskih razmerah od 15. marca do 15. oktobra (razen ob previsokem vodostaju ali drugih morebitnih nevarnostih). Obvezne so predhodne rezervacije. Odločite se lahko za jutranje doživetje z začetkom ob 9.00 ali popoldansko z začetkom ob 13.00 ali ob 16.00.

Pogoji za udeležbo

Gostov pod vplivom alkohola in/ali drugih opojnih substanc na rafting ne sprejemamo. Nosečnicam, neplavalcem in srčnim bolnikom rafting odsvetujemo. Gostje, ki imajo različne zdravstvene težave (razne poškodbe, astmo, sladkorno, psihofizične težave itd.), naj se pred rafting programom posvetujejo z pooblaščenim osebjem agencije Maya team. Več si lahko preberete v Splošnih pogojih poslovanja.

 

Kaj prinesti s seboj?

 • Brisačo,
 • kopalke in
 • suho kratko majico.

Kaj vključuje cena?

 • Vodenje,
 • prevoz,
 • kompletno opremo (neopren, rešilni jopič, neoprenske čevlje, čelada, vetrovka) in
 • zavarovanje odgovornosti.

čas vožnje od agencije do začetka doživetja

približno 30 minut.

trajanje doživetja

približno uro in pol do dve uri na vodi + prevoz, preoblačenje in predstavitev z razlago obnašanja in varnosti na vodi.

dodatne informacije in rezervacije doživetja

Pokličite nas na 051 312 972 ali nam pišite na info@maya.si