GOSTILNA LABRCA

ZARADI PREPREČEVANJA ŠIRJENJA KORONA VIRUSA JE GOSTILNA LABRCA DO NADALJNEGA ZAPRTA. NA TA NAČIN ŽELIMO ZAŠČITITI SVOJE ZAPOSLENE IN NAŠE GOSTE.
 

OSTANITE DOMA NA VARNEM, DA VSE TO ČLIM PREJ MINE IN SE LAHKO SKUPAJ VRNEMO V NORMALNO ŽIVLJENJE.

ZA RAZUMEVANJE SE VAM ZAHVALJUJEMO.
Labrca & Maya team

 

 

 

URNIK:

  • januar: zaprto
  • februar, marec: 11:00 - 21:00 sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja / ponedeljek in torek zaprto
  • april. maj: 11:00 - 22:00 torek, sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja / ponedeljek zaprto
  • junij, julij, avgust: 11:00 - 22:00 odprto vsak dan
  • september: 11:00 - 22:00 torek, sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja / ponedeljek zaprto
  • oktober, november, december11:00 -21:00 sreda, četrtek, petek, sobota in nedelja / ponedeljek in torek zaprto

Poleg osvežilnih hladnih pijač, kave in sladoleda strežemo vedno svežo in kakovostno hrano lokalnega izvora. Imamo Vinsko ter Pivovarsko karto kjer najdete selekcijo izbranih vrhunskih vin in piv.

Ker hrani posvečamo posebno pozornost, hrana ni nikoli pripravljena v naprej. Ker naročeno hrano kuhamo in pečemo sproti vas ob povečanem obisku prosimo za razumevanje, če je potrebno kakšno minuto več počakati. 

Za vas smo pripravili:

  • izbrane tradicionalne lokalne jedi,
  • jedi z žara (postrvi, mešano meso, zelenjava…)
  • različne burgerje,
  • različno pripravljeni kalamari (polnjeni, na žaru in ocvrti) in
  • pestro izbiro sveže pripravljenih solat.

Poleg oblikovanih dnevnih menijev za zaključene najavljene skupine, ki štejejo deset ali več oseb lahko pripravimo:

  • pečenega odojka, kozlička ali jagenjčka,
  • podpeko (sač) z različnimi prilogami in
  • jedi na žlico iz kotlička nad ognjem.

Surovine nam dostavljajo pogodbeni partnerji, ki zagotavljajo lokalni izvor surovin. Imamo tudi svoj zeliščni vrt, ki nam zagotavlja prvovrstne sveže začimbe, ki našim jedem dajejo bogat okus. Vegeta, razni koncentrati in razni drugi ojačevalci okusov so v naši kuhinji strogo prepovedani. Kuhamo po starih babičinih receptih.

Nekaj konkretnih primerov:

  • mesa ne zamrzujemo, Kmetijska zadruga Tolmin nam dnevno vozi sveže meso
  • postrvi ne zamrzujemo, temveč nam jih iz lokalne ribogojnice Faronika dnevno dovažajo
  • ​meso pljučne pečenke lokalnega izvora katerega uporabljamo za Steak v omaki z zelenim poprom počiva v paci  tri do štiri tedne preden ga postrežemno gostom
  • 100% govedina, ki je lokalnega izvora in je namenjena našim burgerjem je pred uporabo suho zorjena 30-40 dni
  • govejo juho kuhamo na tradicionalen način z mesom in kostjo
  • za gobovo juho uporabljamo pet različnih vrst gob
  • izdelujemo svoje domače njoke in Kobariške štruklje
  • pečemo več vrst svojega domačega kruha
  • za tradicionalno tolminsko jed Frika, uporabljamo lokalni sir Planika z geografskim poreklom
  • skuta prihaja iz domačije Kramar, ki ne uporablja silaže pri pridelavi mleka...