Team building programi

Team building programi v organizaciji in izvedbi agencije Maya team  so že nešteto krat dokazali svojo upravičenost. Pred dvanajstimi leti smo tudi v naši agenciji bili mnenja da je team building lahko klasičen  rafting ali canyoning izlet. Dodaš še piknik in zmaga je tu.  Reka Soča je res ena izmed najlepših rek na svetu a za odličen team building žal tudi to ni dovolj.
 

Začeli aktivno izobraževati na team building področju

Zato smo se leta 2004 odločili, da se bomo začeli aktivno izobraževati na team building področju. Začeli smo obiskovati izobraževalne team building centre v tujini, največ znanj pa smo prinašali iz Anglije. Rafting, canyoning, kajak, kolesarjenje in drugi športni programi pa so še vedno ostajali naši najbolj prepoznavni aduti. Kljub veliko vloženega časa in  dodatnih naporov se nam dolgo časa ni uspelo prebiti med prepoznavne team building agencije v Sloveniji. Kamor koli smo prišli povsod smo slišali enako zgodbo. Agencija Maya je strokovnjak za rafting, kolesarjenje, canyoning in kajak izlete. Vse te aktivnosti pa znajo popestriti z super piknik zabavo, kjer animatorji poskrbijo za nepozabno vzdušje.
 

Maya ponuja veliko več kot rafting

Zaposleni v  agenciji Maya smo bili ob tem spoznanju enotnega mnenja. Sloveniji in svetu moramo sporočiti, da Maya ponuja veliko več kot je rafting, canyoning, kajak ali kolesarjenje. Ponudba naše hrane ni samo klasičen žar pikniktemveč odlično sodelujemo z različnimi catering podjetji, ki pripravijo vrhunsko hrano na različnih zunanjih in notranjih lokacijah po željah naročnika. S tem namenom smo izvedli nekaj odmevnih marketinških akcij na različnih koncih Slovenije. Cilj akcij je bil enostaven. Razbiti tabu, da je reka Soča edini poligon kjer agencija Maya lahko uspešno izvaja svoje aktivnosti.
 

Team building ni izlet v neznano

Želeli smo predstaviti dejstvo, da team building ni izlet v neznano (rafting, canyoning, kolesarjenje ali kajak s piknik zabavo) temveč izobraževanje različnih kadrov na področju komunikacije, organizacije, motivacije in zaupanja znotraj različnih podjetij. Danes lahko rečem, da so se vsi napori izplačali. Maya team je postal eden najbolj cenjenih in priznanih organizatorjev team building programov v Sloveniji. Ne samo to. S pridobljenimi znanji smo uspeli združiti rafting doživetje in team building izobraževanje. Reka Soča in druge naravne danosti nam namreč omogočajo izvedbo izkustvenih treningov za različne profile zaposlenih. Deset letne izkušnje iz team building področja so nam pomagale, da smo lahko začeli kvalitetno izvajati mešanico treh vrst doživetij oziroma programov. Imenujemo jo Power Mix (PM). Gre za izbor detajlov, tehnik in elementov Team Building (izobraževalni programi), Team bonding (družabni dogodki) in Incentive (motivacijski programi). Vsi naši Power mix programi so pri naročnikih naleteli na fantastične odzive. Kar pa nas danes najbolj veseli je dejstvo, da se naši naročniki vsak dan bolj zavedajo razlik med programi športnega turizma in team building izobraževanj.
 

Tri različne blagovne znamke turizma

To je tudi eden izmed glavnih razlogov, da smo agencijo Maya razdelili na tri različne blagovne znamke: Vsaka blagovna znamka pokriva svoje področje. Za primerjavo vam bom dal rafting program. Izvajamo ga za posameznike, družine in podjetja. Gostje, ki prihajajo k nam s prijatelji ali družinskimi člani se odločijo za klasičen rafting, kjer uživajo v fantastičnem ambientu, ki nam ga ponuja reka Soča z naravo, ki jo obkroža. Podjetja pa prihajajo na timski rafting, ki vsebuje več vrst timskih izzivov, katere morajo udeleženci uspešno premagovati. Po vsakem uspešno rešenem izzivu lahko nadaljujejo z rafting spustom, vmes pa vedno sledi analiza dela tima in posameznikov pri reševanju določenega timskega izziva. Vse analize pa neposredno povežemo z poslovnim okoljem naročnika, kar pomaga pri komunikacijskih in organizacijskih veščinah udeležencev. Poleg tega gre pri timskem rafting doživetju za visok motivacijski element, kjer krepimo tudi zaupanje med sodelavci. Udeleženci so pozitivno presenečeni in ne malo krat začudeni ob novih spoznanjih katere nudi izkustveno izobraževanje. Tu je še kolesarjenje, ki je tudi ena izmed aktivnosti, kjer lahko udeleženci skozi doživetja spoznajo razliko med individualnim in timskim delom.

Želim si, da je ta kratek članek pomagal vsem našim novim udeležencem pri razumevanju in razločevanju team building in športnih programov.
Team building591239224523

KAKŠNE SO VAŠE ŽELJE?

Pomagali vam bomo izbrati dogodek, ki bo iz vašega teama izvlekel maksimalno korist in zabavo..

Število udeležencev:

Pokličite nas ali nam pišite:

Borut +386 (0) 41 781 723
borut@maya.si
© 2018, maya.si | splošni pogoji