Družabni poslovni dogodki

Bohinjski Geocaching

bohinjski geocatching 1
10-100
Zunanja aktivnost
Enkraten športno družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in kreativnost udeležencev. Pričakujte veliko akcije, smeha in zabave.

Ljubljanske vohunske spletke

vohunske spletke 1
10-100
Zunanja aktivnost
Odličen družabni team building program, ki spodbuja timsko delo in medsebojno sodelovanje. Postanite del protiteroristične enote in preprečite uničenje Ljubljane.

Jadranje

jadralska regata 4
8-40
Zunanja aktivnost
Regatna tekma je prava poslastica za vse ljubitelje morja in nepozabnih avantur. Doživetje je odlična priložnost za zbliževanje in utrjevanje vezi med sodelavci in poslovnimi partnerji.

Piratske igre brez meja

pirati in gusarji -izola 208
10-100
Zunanja aktivnost
Prelevite se v pirate in zgradite svoje plovilo ter z njim poskušajte osvojiti skrbno varovan zaklad. Super zabaven doživljajski team building program.

Regata po Bohinjskem jezeru

c9a521fc2a231ed1982cc59729254cf9-n800
10-25
Zunanja aktivnost
Jadranje z mini jadrnico, ki je pomanjšana replika 12 metrske regatne jadrnice bo med sodelavci zbudila pozitivno tekmovalnost, veliko smeha in bo hkrati nepozabno druženje.

Poletna nora olimpijada

Tb Bohinj Konec 7.9 2 del 055
20-150
Zunanja aktivnost
Kjerkoli v Sloveniji izvedemo program poletne nore olimpijade je to vedno odlična sprostitev, v kombinaciji s piknikom in družabnimi zabavnimi teamskimi izzivi.

Rafting s piknikom

rafting 2
10-120
Zunanja aktivnost
Rafting je priljubljen družabni team building program, ki zahteva usklajeno delo celotnega teama. V kombinaciji s piknikom in odbojko pa enostavno ne morete zgrešiti.

Mini rafting s piknikom

ese (600 x 399)
10-60
Zunanja aktivnost
Mini rafting je lahko res izjemna izkušnja za vse, ki imate radi naravo in vodo. Za razliko od raftinga sedite v mini raftu sami s sodelavci, vodniki pa vas spremljajo in zabavajo kar iz kajakov.
Več o družabnih poslovnih dogodkih

Kaj je družabni dogodek?

Družabni dogodek ali zabavni team building (team bonding) je poslovni motivacijski dogodek. Običajno je to enodnevni dogodek, kjer se prepletajo različne družabne aktivnosti z animacijskim programom. Pomembna je tudi odlična lokacija, hrana in glasba. Cilj je dvig motivacije zaposlenih, dobro pozitivno vzdušje, smeh in zabava.

Komu priporočamo družabni dogodek?

Vsem podjetjem, družbam in zavodom, ki bi radi nagradili svoje zaposlene in poslovne partnerje za njihove pretekle uspehe in jih motivirali za nove zmage.

V naši agenciji bomo poskrbeli za:

  • primerno lokacijo za izvedbo dogodka (vsa potrebna oprema)
  • hrano in pijačo,
  • živo glasbo ali DJ-ja,
  • animacijski program,
  • transfer,
  • športne aktivnosti in
  • prenočitve.

Zakaj izbrati družabni dogodek?

Da pokažete svojim sodelavcem in zaposlenim, kako zelo cenite njihov prispevek k uspehu podjetja. Predvsem da njihov trud nagradite in jih s tem dodatno motivirate za pridno in uspešno delo v prihodnosti. Dovolite jim, da se počutijo pomembne in nagrajene.

Kje in kdaj izvajamo družabne dogodke?

Odločite se lahko za katerokoli lokacijo v Sloveniji, imamo pa tudi nekaj odličnih lokacij na območju bivše Jugoslavije.
Odločate se lahko za družabne dogodke v naravi ali v zaprtih prostorih kadarkoli v koledarskem letu.

KAKŠNE SO VAŠE ŽELJE?

Pomagali vam bomo izbrati dogodek, ki bo iz vašega teama izvlekel maksimalno korist in zabavo..

Število udeležencev:

Pokličite nas ali nam pišite:

Borut +386 (0) 41 781 723
borut@maya.si
© 2018, maya.si | splošni pogoji