Prvomajske počitnice ob reki Soči: Kamp Labrca

Preživite prvomajske praznike aktivno v planinskem raju

Prvomajski prazniki so odlična priložnost za pobeg iz mestnega vrveža in uživanje v neokrnjeni naravi doline reke Soče. Kamp Labrca se nahaja tik ob smaragdni lepotici – reki Soči in je tako idealna lokacija, da se popolnoma sprostite, napolnite baterije in uživate v dejavnostih, ki so vam v kampu na voljo. Poglejmo nekaj razlogov, zakaj prvomajske praznike preživeti v kampu Labrca:

  • Kolesarski užitki ob reki Soči: Izkoristite prvomajske počitnice za raziskovanje lepot doline reke Soče na kolesu. Kamp Labrca vam omogoča najem e-koles in/ali gorskih koles, ki vam bodo v pomoč pri raziskovanju čudovite okolice. Na recepciji kampa vam bomo z veseljem svetovali, kam se lahko s kolesi zapeljete. Posočje je namreč polno čudovitih poti; nekatere potekajo tik ob reki Soči, druge vas peljejo na višje ležeče točke, od koder boste lahko občudovali razgled na dolino. Možni so tudi vodeni izleti.
  • Adrenalinske vodne aktivnosti na reki Soči: Reka Soča in dolina Soče sta znani po svojih razburljivih vodnih športih, kot so rafting, kajak in canyoning (soteskanje). Med prvomajskimi počitnicami se lahko udeležite vodenih tur, ki so primerne za vse, od začetnikov do izkušenih avanturistov. Uživajte v osvežilnih in adrenalinskih vodnih aktivnostih, obdani z neokrnjeno naravo.
  • Pohodništvo v Posočju: Ne glede na vaše izkušnje ali kondicijo, kamp Labrca je odlična izhodiščna točka za raziskovanje številnih pohodniških poti v Posočju. Prvomajske počitnice so idealne za odkrivanje čudovitih krajev v okolici, od razglednih točk do slikovitih gozdnih poti. Mimo kampa potekata tudi dve priljubljeni daljinski poti: Juliana Trail in Alpe Adria Trail. 
  • Izposoja opreme: V kampu Labrca vam je na voljo vsa potrebna oprema, da prvomajske praznike v dolini reke Soče preživite aktivno. Nudimo izposojo e-koles, gorskih koles, SUP-ov, mini raftov in kajakov, ter vso potrebno tehnično opremo.

Izkoristite najboljše, kar vam dolina Soče lahko ponudi in rezervirajte prvomajske počitnice v kampu Labrca ter si napolnite baterije za nove osebne in službene izzive.