GOSTILNA IN PICERIJA LABRCA

PRI NAS KUHAMO DOMAČO LOKALNO HRANO.

URNIK: september: od 12:00 do 21:00 sreda - nedelja

             ponedeljek in torek zaprto

            Veselimo se vašega obiska. Dobrodošli!

Zaradi vaše in naše varnosti je zaradi COVID situacije potrebno upoštevati priporočila in navodila NIJZ.

Od 19.09.2022 do spomladi je restavracija zaprta. O točnem terminu odprtja vas bomo obvestili.

V jesensko - zimskem času možen dogovor za zaključene skupine - Info 041 781 723.

 

 

PONUDBA: 

LABRCA Cenik - Jedilni list Pomlad_poletje 2022_SLO print.pdf

Ker hrani posvečamo posebno pozornost, hrana ni nikoli pripravljena v naprej. Ker naročeno hrano kuhamo in pečemo sproti vas ob povečanem obisku prosimo za razumevanje, če je potrebno kakšno minuto več počakati. 

Surovine nam dostavljajo pogodbeni partnerji, ki zagotavljajo lokalni izvor surovin. Imamo tudi svoj zeliščni vrt, ki nam zagotavlja prvovrstne sveže začimbe, ki našim jedem dajejo bogat okus. Vegeta, razni koncentrati in razni drugi ojačevalci okusov so v naši kuhinji strogo prepovedani. Kuhamo po starih babičinih receptih.

Nekaj konkretnih primerov:

  • mesa ne zamrzujemo, Kmetijska zadruga Tolmin nam dnevno vozi sveže meso
  • postrvi ne zamrzujemo, temveč nam jih iz lokalne ribogojnice Faronika dnevno dovažajo
  • ​meso pljučne pečenke lokalnega izvora katerega uporabljamo za Steak v omaki z zelenim poprom počiva v paci  tri do štiri tedne preden ga postrežemno gostom
  • 100% govedina, ki je lokalnega izvora in je namenjena našim burgerjem je pred uporabo suho zorjena 30-40 dni
  • govejo juho kuhamo na tradicionalen način z mesom in kostjo
  • za gobovo juho uporabljamo pet različnih vrst gob
  • izdelujemo svoje domače njoke in Kobariške štruklje
  • pečemo več vrst svojega domačega kruha
  • za tradicionalno tolminsko jed Frika, uporabljamo lokalni sir Planika z geografskim poreklom
  • skuta prihaja iz domačije Kramar, ki ne uporablja silaže pri pridelavi mleka...